• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73561اخبار امروز : 0
5

مبارزه با مواد مخدر از وظايف ديني است

  • کد خبر : 49071
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۶

آیت الله صافي گلپايگاني در ديدار با دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مبارزه با مواد مخدر از وظايف ديني است و اگر اين مبارزه صورت نگيرد جوانان اين مرز و بوم از دست مي‌روند. به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ آیت الله صافي گلپايگاني از مراجع تقليد شيعه در این […]

آیت الله صافي گلپايگاني در ديدار با دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مبارزه با مواد مخدر از وظايف ديني است و اگر اين مبارزه صورت نگيرد جوانان اين مرز و بوم از دست مي‌روند.


به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ آیت الله صافي گلپايگاني از مراجع تقليد شيعه در این دیدار با بيان اين مطلب گفت: خطراتي كه در كشور افغانستان از حيث مواد مخدر وجود دارد، بسيار مهم است و كشورهاي ديگر ممكن است از آن تاثير بپذيرند.


وي بيان داشت: مواد مخدر معضلي جهاني است و بايد به‌طور جدي با آن مبارزه كرد، به طوري كه هيچ مواد مخدري از افغانستان وارد كشورمان نشود.


اين مرجع تقليد گفت: علما، سخنرانان و مسئولان كشور بايد در زمينه مبارزه با مواد اطلاع رساني كنند و به مردم بگويند كه چه خطر بزرگي در كمين آنان است، اين امر از وظايف ديني ما است و اگر كوتاهي كنيم در پيشگاه خداوند مسئول هستيم.


آيت الله صافي گلپايگاني بر انجام كارهاي فرهنگي و تبليغي عليه مواد مخدر تاكيد كرد و افزود: آموزه‌هاي ديني نيز نقش مهمي در حوزه پيشگيري از اعتياد و افزايش آگاهي مردم دارند و اگر جنبه‌هاي ديني مردم تقويت شوند، در اين حوزه موفق خواهيم شد.  


وی افزود: مبارزه با مواد مخدر كار بزرگ و با اهميتي است، شما با نجات شيعيان، اسباب خوشحالي امام زمان ارواحنا فداه را فراهم مي‌كنيد.


ایران در مبارزه با مواد مخدر سعي دارد جان همه جوانان دنيا را نجات دهد
همچنين اسكندر مومني دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در اين ديدار گفت: جمهوری اسلامی ايران در ۴ دهه گذشته، مبارزه بی امانی را با مواد مخدر در همه حوزه‌های مقابله، برخورد با اشرار و قاچاقچیان داشته است و نهادهاي مقابله‌اي كشور اعم از سپاه، ارتش، نيروي انتظامي، وزارت اطلاعات و استانداران تلاش بسيار زيادي را انجام دادند.


وي افزود: جمهوري اسلامي ايران امنيت را يكپارچه مي‌بيند و برايش فرقي ندارد مواد مخدر قرار است در داخل كشور توزيع ‌شود يا به كشورهاي خارج ترانزيت ‌شود، لذا در مبارزه با مواد مخدر سعي دارد جان همه جوانان دنيا را نجات دهد.


دبيركل ستاد بيان داشت: از ابتداي انقلاب تاكنون ۳۷۰۰ نفر در راه مبارزه با مواد مخدر به شهادت رسيده‌ و در شش ماه نخست امسال نيز ۹ نفر در اين مبارزه به درجه رفيع شهادت نائل آمده‌اند.


مومني گفت: در سال ۲۰۰۱ ميلادي تولید مواد مخدر در آن كشور، ۲۰۰ تن بود اما اين رقم بعد از گذشت دو دهه، به ده هزار تن رسيده است، يعني به حدود ۵۰ برابر بعد از حضور آمريكاييان رسيده است.


وي اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران رتبه نخست کشفیات تریاک و رتبه دوم کشفیات مرفین و هروئین را در دنیا دارد.


دبيركل ستاد؛‌ جمع‌آوري معتادان از شهرها و ايجاد فضاي امن در بين مردم در كوتاه مدت و پيشگيري از گرايش جوانان به اعتياد با همراهي همه نهادهاي ذي‌ربط به منظور مصون‌سازي جامعه از اعتياد را از اولويت‌هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر خواند.


مومني گفت: اعتياد جزو پنج آسيب اجتماعي نخست كشور است و مقام معظم رهبري (مدظله العالي) نيز شخصاً موضوع آسيب‌هاي اجتماعي را پيگيري مي‌كنند، شخص رييس جمهور نيز به كرات در سخنراني‌هايشان بر رفع آسيب‌هاي اجتماعي تاكيد دارند.


وي افزود: هزینه سالانه مواد مخدر از جمله مصرف و درمان معتادان در کشور ۱۹۹ هزار میلیارد تومان و معادل ۱۱٫۷ درصد توليد ناخالص ملي است.

منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۸٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49071

برچسب ها