• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73561اخبار امروز : 0
7

لزوم ريشه كن كردن فقر و بيكاري در مرزها براي مبارزه با قاچاق مواد مخدر

  • کد خبر : 49067
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۱

آیت‌ الله جوادی آملی در ديدار با دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر ريشه‌كنی فقر و بيكاري در مرزها به‌منظور مبارزه با قاچاق مواد مخدر تاكيد كرد. به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ آیت الله جوادی آملی از مراجع تقلید شيعه در اين ديدار بر تامين آسایش و ايمني مرزنشينان تاكيد […]

آیت‌ الله جوادی آملی در ديدار با دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر ريشه‌كنی فقر و بيكاري در مرزها به‌منظور مبارزه با قاچاق مواد مخدر تاكيد كرد.


به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ آیت الله جوادی آملی از مراجع تقلید شيعه در اين ديدار بر تامين آسایش و ايمني مرزنشينان تاكيد كرد و گفت: اگر فقر در مرز ريشه‌كن شود؛ قاچاقچي هرگز نمي‌تواند به مرز نفوذ كند.


وي تصريح كرد: اگر اشتغال باشد، خیلی‌ها به سمت مواد مخدر نمی‌روند، فشار مالی ناشی از فقر، علت گرایش به مواد مخدر است؛ لذا اگر مرزها آباد شود مشكل قاچاق در نزديكي مرزها حل مي‌شود.


اين مرجع تقليد شيعه بيان داشت: هر کسی در کار خودش باید متخصص باشد و تعهد به تقوا و پاکی و طهارت داشته باشد و از دروغ و خودخواهي و تزوير به دور باشد، این امور در بین همه مسئولیت‌ها مشترك است.


آيت الله جوادي آملي در ادامه؛ اعتياد به مصرف مواد مخدر را خودكشي تدريجي خواند و گفت: اين افراد با آگاهي به اين موضوع به سمت مواد مخدر مي‌روند همانند افرادي كه خودسوزي مي‌كنند. بايد فرهنگ‌سازي كرد و مهارت‌هاي زندگي را به افراد آموزش داد.


وي اظهار امیدواری کرد كه به برکت خون شهدا اقتصاد و اشتغال سر و سامان بگیرد و در کنار آن با انجام کارهای فرهنگی‌، معضل شوم مواد مخدر در جامعه از بین برود و امكاناتي در اختيار دولت قرار گيرد كه مرزها به آباداني برسد.

مواد مخدر هزينه‌هاي زيادي را بر كشور تحميل كرده است
همچنين اسكندر مومني دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در اين ديدار گفت: جمهوری اسلامی ايران در ۴ دهه گذشته، مبارزه بی امانی را با مواد مخدر در همه حوزه‌های مقابله، برخورد با اشرار و قاچاقچیان داشته است و ۳۷۰۰ شهید و هزاران جانباز در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم نظام کرده است.


وي افزود: امروزه با تنوعي از عرضه مواد مخدر روبرو هستيم، در سال ۲۰۰۱ ميلادي و قبل از حضور آمريكا در افغانستان، تولید مواد مخدر در آن كشور، ۲۰۰ تن بود اما اين رقم بعد از گذشت دو دهه، به ده هزار تن رسيده است.


دبيركل ستاد بيان داشت: جمهوری اسلامی ایران رتبه نخست کشفیات تریاک و رتبه دوم کشفیات مرفین و هروئین را در دنیا دارد و نهادهاي مبارزه‌گر كشورمان، همچون سپاه، نيروي انتظامي، وزارت اطلاعات و استانداران در امر مقابله تلاش بسيار زيادي را انجام دادند.


مومني با بيان اينكه مواد مخدر هزينه‌هاي زيادي را بر كشور تحميل كرده است، گفت: هزینه سالانه مواد مخدر از جمله مصرف و درمان معتادان در کشور ۱۹۹ هزار میلیارد تومان (معادل ۱۱٫۷ درصد توليد ناخالص ملي) است و اين جداي هزينه‌هاي جاني براي انسان‌ها است؛ چرا كه جان ادمي با ارزش است و نمي‌توان براي آن قيمت تعيين كرد.


وي افزود: در مناسبات بين‌المللي و كشور افغانستان نيز براي كشت جايگزين مذاكراتي انجام داده‌ايم.


دبيركل ستاد؛‌ جمع‌آوري معتادان از شهرها و ايجاد فضاي امن در بين مردم و پيشگيري از گرايش جوانانمان به اعتياد با همراهي همه نهادهاي ذي‌ربط به منظور مصون‌سازي جامعه از اعتياد را از اولويت‌هاي ستاد مبارزه با مواد خواند.


مومني بيان داشت: نفس علما و مراجع بر مردم اثرگذار است، ما مردم متديني داريم، ظرفيت‌هاي ديني و فرهنگي قم مي‌تواند در حوزه پيشگيري از اعتياد موثر باشند. ما معتقديم هم حاكميت بايد در مبارزه با مواد مخدر تلاش كند و هم مردم در اين مبارزه مشاركت داشته باشند.

منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۸٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49067

برچسب ها