• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73561اخبار امروز : 0
7

خطر مواد مخدر به ميزان خطر گروه تروريستي داعش است

  • کد خبر : 49061
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰

  آيت الله نوري همداني، خطر مواد مخدر را به ميزان خطر گروه تروريستي داعش خواند و گفت: اعتياد منجر به بروز مفاسد بسياري از جمله طلاق، بزهكاري، خشنونت، قتل، همسرآزاري و… مي‌شود. به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ آیت الله حسين نوری همدانی از مراجع تقلید در دیدار با دبيركل ستاد […]

 

آيت الله نوري همداني، خطر مواد مخدر را به ميزان خطر گروه تروريستي داعش خواند و گفت: اعتياد منجر به بروز مفاسد بسياري از جمله طلاق، بزهكاري، خشنونت، قتل، همسرآزاري و… مي‌شود.


به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ آیت الله حسين نوری همدانی از مراجع تقلید در دیدار با دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ورود مواد مخدر از مشكلات و بلاياي بزرگ كشور است و بايد با مقامات افغانستان به‌منظور جلوگيري از كشت و قاچاق مواد مخدر با جديت و قاطعیت صحبت شود؛ چرا که آن كشور تبديل به ميدان تاخت و تاز سياست‌هاي شوم آمريكا شده است.


وي با بیان اینکه انساني كه به اعتياد آلوده شود، خساراتش غير قابل جبران است، افزود: اعتياد منجر به بروز مفاسد بسياري از جمله طلاق، بزهكاري، خشنونت، قتل، همسرآزاري و… مي‌شود.


مرجع تقليد شيعيان گفت: خطر مواد مخدر به‌ميزان خطر گروه تروريستي داعش است لذا بايد با قاطعيت جلوي ترويج و قاچاق آن را گرفت و همچنين علل قاچاق مواد مخدر شناسايي و ريشه‌يابي شوند.


آيت الله نوري همداني بر ريشه كني فقر و بيكاري در جامعه تاكيد كرد و بیان داشت: اين دو از عوامل مهم گرايش افراد به مصرف مواد مخدر محسوب مي‌شوند، همچنین بايد خطرات مواد مخدر به مردم بيان شود تا سطح آگاهي آنان بالا رود.


استكبار جهاني در افزايش توليد مواد مخدر افغانستان سهيم است
همچنين دكتر اسكندر مومني دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در اين ديدار با بيان اينكه استكبار جهاني در افزايش توليد مواد مخدر افغانستان سهيم است، افزود: در سال ۲۰۰۱ ميلادي تولید مواد مخدر در افغانستان، ۲۰۰ تن بود اما اين رقم بعد از گذشت دو دهه، به ده هزار تن رسيده است.


وی با اشاره به اقدامات جمهوري اسلامي ايران در عرصه مبارزه با مواد مخدر افزود: قريب به ۴۰ سال، اقدامات گسترده‌اي در حوزه مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته است و نیروهای انتظامی و امنیتی تاکنون ۳۷۰۰ شهید و ۱۲ هزار جانباز در این راه تقدیم نظام کرده‌اند.


دبیرکل ستاد بيان داشت: جمهوری اسلامی ایران رتبه نخست کشفیات تریاک و رتبه دوم کشفیات مرفین و هروئین را در دنیا دارد و در شش ماهه نخست امسال نیز، ۵۰۰ تن انواع مواد مخدر كشف كرده است.


مومنی ادامه داد: رويكرد ستاد مبارزه با مواد مواد مخدر، توجه به حوزه پيشگيري از اعتياد است و تلاش دارد از همه ظرفيت‌هاي ديني، اجتماعي، فرهنگي و مردمي در اين حوزه استفاده كند تا شاهد عدم گرايش جوانان به اعتياد باشيم.


وی بیان داشت: علاوه بر اينکه دولت و حاكميت بايد در مبارزه با مواد مخدر تلاش كنند، مردمي شدن اين مبارزه نيز بسيار مهم است. خانواده‌ها بايد نسبت به اعتياد و پيامدهاي آن حساس باشند و همچنين دستگاه‌هاي فرهنگي می‌بایست با احساس مسئوليت در امر مبارزه با مواد مخدر مشاركت داشته باشند.


دبیرکل ستاد بر نقش مهم روحانيون در حوزه پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد و گفت: روحانیون در ايام ماه مبارك رمضان و محرم الحرام، می‌توانند از طریق آگاهی‌بخشی و متقاعدسازی عموم مردم نقش مؤثری در پیشگیری از مصرف مواد مخدر ایفا کنند.


مومنی در پایان، بر استفاده از ظرفيت رسانه ملي، رسانه‌هاي جمعي و دستگاه‌هاي فرهنگي و پيشگيري در حوزه پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد و گفت: فرد معتاد، نه فقط به خودش بلكه به خانواده و جامعه نيز آسيب مي‌رساند؛ لذا توجه به حوزه پيشگيري و افزايش آگاهي مردم نسبت به پيامدهاي ناشي از اعتياد از ضروريات است.

منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۸٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49061

برچسب ها