• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73562اخبار امروز : 1
7

عواقب سوء اعتياد، از خود اعتیاد خطرناک‌تر است

  • کد خبر : 49004
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۵

معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه با ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاكيد بر اينكه عواقب سوء اعتياد، از خود اعتیاد خطرناک‌تر است، گفت: این دانشگاه با تعداد زیادی از جوانان و دانشجویانی روبرو است که در برابر ناهنجاری‌های اجتماعی به شدت آسیب‌پذیر هستند و ضروري است راهکارهای […]

معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه با ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاكيد بر اينكه عواقب سوء اعتياد، از خود اعتیاد خطرناک‌تر است، گفت: این دانشگاه با تعداد زیادی از جوانان و دانشجویانی روبرو است که در برابر ناهنجاری‌های اجتماعی به شدت آسیب‌پذیر هستند و ضروري است راهکارهای جدی در این زمینه اتخاذ شود.


به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر ابراهيم كلانتري در مراسم امضاي اين تفاهم‌نامه كه در محل دانشگاه آزاد اسلامي برگزار شد، فعاليت ستاد را در حوزه مبارزه با مواد مخدر بسيار مهم برشمرد و گفت: به عقيده بنده، سراسر فعاليت ستاد ارزشمند و كاري فرهنگي است.


وي با تأکید بر اثرگذاری فعالیت‌های فرهنگی در پیشگیری از شیوع آسیب‌های اجتماعی در جامعه افزود: دانشجویان کشور جوانانی پاک و نخبه‌ هستند و کار برای این نسل جوان، با ارزش و عبادت است.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه همواره پیشگیری بهتر، ارزانتر و سهل‌تر از درمان است، اظهار داشت: اعتیاد به مواد مخدر همانند فرو رفتن در باتلاق است که هر لحظه وضعیت از قبل بدتر و بحرانی‌تر می‌شود.


كلانتري با بیان اینکه معتادان در معرض انواع و اقسام آسیب‌های اجتماعی قرار دارند، گفت: اعتیاد عواقب سوء بسیاری همانند خودکشی، طلاق، توهم، دزدی و … دارد که به مراتب از خود اعتیاد خطرناک‌تر است.


وي با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه جهان اسلام است، بيان داشت: این دانشگاه با تعداد زیادی از جوانان و دانشجویانی روبرو است که در برابر ناهنجاری‌های اجتماعی به شدت آسیب‌پذیر هستند و ضروری است راهکارهای جدی در این زمینه اتخاذ شود.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: باید با برگزاری کلاس‌های آموزشی، نمایش فیلم، کارگاه‌های آموزشی ترک اعتیاد، نشست‌های تخصصی و… جوانان را نسبت به پدیده شوم مصرف مواد مخدر آشنا کنیم، به طوری که وقتی در معرض انواع مواد مخدر قرار گرفتند، بتوانند با آگاهی از کنار آنها عبور کنند.


كلانتري با تأکید بر اینکه مواد مخدر صرفاً یک بحث فردی و اجتماعی نیست، گفت: شیوع مواد مخدر دیگر یک موضوع فردی و اجتماعی نیست، بلکه به یک موضوع کاملاً سیاسی تبدیل شده و دشمنان از این حربه به بهترین شکل استفاده می‌کنند. وقتی جوانان یک کشور درگیر مواد مخدر شوند، قطعاً آن کشور به راحتی تحت تسلط بیگانگان قرار خواهد گرفت.


وي به پتانسیل و ظرفیت‌های عظیم دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور اشاره و تصریح کرد: این دانشگاه دارای واحدها و مراکز آموزشی مختلف با امکانات فوق‌العاده است که با بهره‌مندی از قابلیت‌های ویژه دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانیم تأثیر بسزایی در افزایش آگاهی جوانان و همچنین کاهش مصرف مواد مخدر در سطح کشور داشته باشیم.


برگزاري ۳۰۰ كارگاه آموزشي پيشگيري از اعتياد از سوي دانشگاه آزاد اسلامي
دكتر عليرضا صامت مديركل امور دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي نيز گفت: اين تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد با ستاد مبارزه با مواد مخدر در حوزه پيشگيري از اعتياد است. اولين تفاهم‌نامه میان این نهاد در سال ۱۳۹۴ امضا شد و براساس آن ۳۰۰ كارگاه آموزشي در حوزه پيشگيري از اعتياد برگزار شد، ستاد نيز نسبت به حضور مدرسان متخصص و تهيه و توزيع بسته‌‌هاي آموزشي اقدام كرد.


وي با اشاره به اهم برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه اعتیاد بیان داشت: یکی از کارهایی دانشگاه اجرای طرح “سيماي زندگي” بود که به مباحث اعتياد و پيامدهاي آن پرداخته و از نظرات كارشناسي ستاد نيز در اين برنامه بسیار استفاده ‌شد. همچنين براساس اطلاعات جمع‌آوري شده در هر استان، گروه‌هاي فكري- تخصصي تشكيل شده که به صورت تخصصي به موضوعات آسيب‌هاي اجتماعي از جمله اعتياد مي‌پردازند.


صامت بيان داشت: در این تفاهم‌نامه نیز سعي خواهيم داشت كه اقدامات بيشتري را در اين حوزه انجام دهيم، ستاد نيز به لحاظ نيروي متخصص و تامين بودجه‌ی طرح‌ها، مي‌تواند ياري‌رسان ما باشد.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخد۹۷٫۰۸٫۱۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49004

برچسب ها