پنجمین المپیاد ورزشی بهبود یافتگان آذربایجان شرقی با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی؛ بهروز مهدوی با اشاره به اینکه یکی از اهداف ما در این المپیاد تغییر نگرش جامعه به بهبودیافتگان است، تشریح کرد: تغییر این نگرش با حرف زدن محقق نمیشود و در این زمینه نیازمند اقدام و عمل هستیم. ورزش، یکی از عرصه هایی است که درقالب آن میتوان نگرش مردم را نسبت به افراد بهبود یافته تغییر داد.
وی افزود: عرصه ورزشی میتواند اعتماد به نفس و انگیزه بهبودیافتگان را افزایش داده و زمینهای برای حضور دوباره آنها در جامعه فراهم کند، که این امر نیز یکی از اهداف برگزاری این المپیاد است.
وی یادآور شد: از سوی استانهای دیگر در این زمینه اقداماتی انجام نشده و ما اولین و تنها استان در سطح کشور هستیم که پنج سال متوالی این المپیاد را برگزار میکنیم. و بهعلت بازخورد مثبت و شور و نشاط بین بهبودیافتگان، چندین سال است که در صدد کشوری و یا منطقهای کردن این المپیاد هستیم.
مشاور عالی استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: در این المپیاد ۱۴ مرکز اقامتی حضور داشت که ۲۲۰ نفر در بین تمامی افرادی که اعلام آمادگی کرده بودند برای رقابت انتخاب شدند که در پنج رشته ورزشی انفرادی و سه رشته گروهی در دو بخش خواهران و برادران به رقابت پرداختند. ایشان یادآور شد که برادران در شهرستان تبریز و خواهران با همکاری مرکز اقامتی بانوان مراغه در مراغه در رشتههای فوتسال، والیبال ، طناب کشی ، شنا ، شطرنج ، دوومیدانی ، تنیس روی میز و آمادگی جسمانی به رقابت پرداختند.
بهروز مهدوی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی در مراسم اختتامیه این المپیاد ورزشی با اشاره به این که براساس بررسی های صورت گرفته آذربایجان شرقی در میان ۳۱ استان کشور در موضوع اعتیاد در رده ۲۸ قرار دارد، افزود: به رغم توفقیات حاصل شده، متاسفانه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد ازاین رو باید برای مقابله جدی با این بلای خانمانسوز، تلاش ها مضاعف شود.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی۹۷٫۰۸٫۱۲