• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73566اخبار امروز : 5
10

برای مقابله اجتماعی با اعتیاد باید مسئله اشتغال حل شود

  • کد خبر : 48806
  • ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۶:۱۳

  معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای تحقق رویکرد اجتماعی مقابله با اعتیاد باید زیر بنای کار مانند اشتغال حل شود. قاسم جان بابایی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در حال حاضر اقدامات خوبی در حوزه درمان اعتیاد از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش […]

 

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای تحقق رویکرد اجتماعی مقابله با اعتیاد باید زیر بنای کار مانند اشتغال حل شود.


قاسم جان بابایی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در حال حاضر اقدامات خوبی در حوزه درمان اعتیاد از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که متولی سلامت مردم است، انجام شده است، یکی از این اقدامات توسعه مراکز ترک اعتیاد است.


وی با اشاره به وجود هفت هزار مرکز ترک اعتیاد از سوی این وزارتخانه، تصریح کرد: در این مراکز داروی خوراکی برای ترک اعتیاد به مصرف مواد مخدر موجود است و از طریق مصرف خوراکی این دارو، اعتیاد تزریقی و عفونت‌های ناشی از استعمال مواد کاهش یافته است .


معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی یک مشکل جهانی است که تقریبا بیشتر کشورها با آن روبرو هستند، گفت: علاوه بر هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی و عدم بهره‌وری منابع انسانی، میلیاردها دلار صرف هزینه مبارزه با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی می‌شود لذا باید زیر بنای کار مانند اشتغال، مسایل اخلاقی، ازدواج و غیره را در کشور حل کنیم.


به گفته معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آسیب‎های اعتیاد و عرضه ‏ مواد مخدر صنعتی و شیمیایی برای ‏عموم مردم آشکار و قابل فهم است و رویکرد دولت به‌ عنوان متولی و محور اصلی برنامه‌های مختلف مقابله و کاهش تقاضا آن است که آحاد مردم در زمینه‌های مختلف از جمله پیشگیری، کاهش آسیب، درمان، حمایت‌های اجتماعی و صیانت از بهبودیافتگان و بحث مقابله‌ مداخله کنند و به کمک دولت بیایند.


جان بابایی افزود: هر اقدامی در راستای افزایش آگاهی مردم در زمینه کاهش مواد مخدر انجام شود گامی مثبت تلقی می‌شود و مبحث اجتماعی شدن مبارزه با اعتیاد نیز گامی نوین و مهم در همین زمینه است.


وی تصریح کرد: هم اکنون عرضه و تقاضا برای موادمخدر روان‌گردان و صنعتی افزایش یافته و در واقع یک تهدید خطرناک و مهم به حساب می‌آید، چرا که این موضوع بر روی دیگر نارسایی‌های اجتماعی نیز تاثیر می‌گذارد.


معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان اظهار داشت: در حوزه اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و شیمیایی با مصرف‌کننده‌هایی روبه رو هستیم که دارای انگیزه‌ و میزان مصرف متفاوتی نسبت به مواد مخدر هستند، همین نکته نشان می‌دهد باید دید علمی به موضوع درمان داشته باشیم و شخصیت و میزان تمایل افراد را در نظر بگیریم.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۸٫۰۶

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=48806

برچسب ها