• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
5

مشكل رواج اعتياد در كشور، عدم باور مردم به خطرات ناشي از اعتياد است

  • کد خبر : 4876
  • ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۶:۱۰

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر، مشكل رواج اعتياد در كشور را عدم باور مردم به خطرات ناشي از اعتياد دانست و گفت: همانگونه كه وزير كشور و دبيركل ستاد تأكيد دارد اگر مردم مشاركت نكنند نمي‌توانيم همين اندازه از توفيقات را در راستاي مبارزه با مواد مخدر به […]

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر، مشكل رواج اعتياد در كشور را عدم باور مردم به خطرات ناشي از اعتياد دانست و گفت: همانگونه كه وزير كشور و دبيركل ستاد تأكيد دارد اگر مردم مشاركت نكنند نمي‌توانيم همين اندازه از توفيقات را در راستاي مبارزه با مواد مخدر به دست آوريم.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ؛ بابك دين‌پرست در دومين جلسه شوراي هماهنگي استان مركزي با ابراز گلايه از عدم تشكيل منظم جلسات شورا گفت: اميدواريم با تدبير استاندار استان، وضعيت جلسات شورا، نيروي انساني و ساختار دبيرخانه آن بهبود يابد.

وي با اشاره به اينكه نيازمند تغيير نگاه در مبارزه با مواد مخدر هستيم، افزود: سال گذشته بيش از ۵۰۰ تن انواع مواد مخدر و ۲۶۰ هزار نفر از عوامل تهيه و توزيع مواد مخدر در سطح كشور دستگير شده‌اند.

معاون كاهش تقاضاي ستاد ادامه داد: در طول سي سال گذشته از عمر انقلاب بيش از ۳۷۰۰ شهيد و۱۲۰۰۰ جانباز تقديم انقلاب شده‌اند ولي چرا علي‌رغم تمامي تلاش‌ها وضعيت هنوز قابل قبول نيست و نه خودمان و نه مردم از وضعيت مبارزه راضي نيستيم؟

دين‌پرست با انتقاد از نحوه ارزيابي و شاخص‌هاي ارزيابي دستگاه‌هاي كشور افزود: چرا بايد شاخص موفقيت ما در حوزه مقابله ميزان كشف مواد مخدر يا دستگيرشده‌ها باشد اينگونه ارزيابي‌ها فقط سبب كمي‌سازي عملكرد دستگاه و دور شدن از اصل كيفيت فعاليت‌ها مي‌شود.

وي با اشاره به ماده ۴۳ اصلاحيه قانون مبارزه با مواد مخدر مبني بر كنترل تحت نظارت گفت: در حوزه مقابله با عرضه لازم است با بهره‌گيري از اين ماده قانوني چرخه قاچاق مواد مخدر را كنترل كنيم.

معاون كاهش تقاضاي ستاد با اشاره به لزوم انجام بيمه معتادان علي‌رغم تخصيص اعتبارات لازم به وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي عنوان داشت: متأسفانه با همه پيگيري‌هاي انجام شده تاكنون وزارتخانه مذكور نسبت به بيمه كردن معتادان اقدامي نكرده است.

دين‌پرست با اشاره به تدوين سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد گفت: اعتبارات اين سند ۲۰ درصد بايد از محل اعتبارات ستاد و ۸۰ درصد از اعتبارات ذاتي دستگاه‌ها تآمين شود كه علاوه بر اين شخص دبيركل ستاد مكاتبه‌اي با استانداران مبني بر اختصاص اعتبار ۱۰ درصد شاخص‌هاي فرهنگي جهت اجراي پروژه‌هاي سند ابلاغ كرده‌اند كه لازم است كليه دستگاه‌هاي مشمول سهم خود را مطالبه كنند.

وي با اعلام خبر اضافه شدن دستگاه‌هاي مشمول اعتبارات ستاد از ۷ به ۱۵ دستگاه خاطر نشان كرد: مشكل اعتياد افراد عدم اطلاع نيست بلكه عدم باور به خطرات ناشي از اعتياد است از همين رو است كه ۷۵ درصد جامعه معتادين ما را افرادي تشكيل مي‌دهند كه سطح سوادشان بالاي ديپلم است.

دين‌پرست در پايان از تدوين پروتكل درمان با داروهاي آگونيست و پروتكل مراكز اقامتي ميان مدت توسط ستاد خبر داد و با اشاره به افزايش تعرفه‌هاي درماني مراكز اقامتي اضافه كرد: بر اين اساس بهزيستي كشور موظف به تأمين مابه التفاوت و يارانه مناسب مراكز مذكور مي‌باشد.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۱۰/۲۴ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=4876

برچسب ها