• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73565اخبار امروز : 4
9

لزوم توسعه مسایل فرهنگی برای مقابله با مواد مخدر

  • کد خبر : 48757
  • ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۵:۳۶

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: باید بپذیریم که آستانه سن اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در کشور كمي پایین آمده است لذا به جای بزرگ کردن قوانین کیفری باید مسایل فرهنگی را توسعه دهیم . هادی شوشتری در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد […]


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: باید بپذیریم که آستانه سن اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در کشور كمي پایین آمده است لذا به جای بزرگ کردن قوانین کیفری باید مسایل فرهنگی را توسعه دهیم .


هادی شوشتری در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: تجارب ۴۰ سال گذشته در حوزه مبارزه با مواد مخدر نشان می‌دهد که کارهای ضربتی، فیزیکی و قضایی برای مقابله با اعتیاد چندان کارساز نیست، باید در کنار این مسایل، بحث فرهنگ سازی مبارزه اجتماعی با مواد مخدر تقویت و عملیاتی شود.


نماینده مردم قوچان از توابع استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر سن اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در کشور كمي پایین آمده و این موضوع باید برای همه مردم و مسوولان نگران‌کننده باشد .


شوشتری با بیان اینکه برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید از ظرفیت و پتانسل نهادهای مدنی استفاده کرد، ادامه داد: ظرفیت انجمن‌ها و نهادهای مدنی در این مسیر بسیار موثر است، لذا باید زمینه فعالیت آنها را برای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی فراهم کرد و حمایت‌های اساسی نیز انجام شود.


به گفته وی، با توجه به کاهش سن اعتیاد ضروری است محل تجمع نوجوانان و جوانان که عمدتا مدارس هستند، بیشتر مورد توجه وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد و نسل جدید را در برابر سونامی مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و روان گردان‌ها به منظور پیشگیری از آلوده شدن آنان به اعتیاد، صیانت و نگهداری کند.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسایل اقتصادی نیز می‌تواند یکی از عوامل دخیل در گرایش به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی باشد، تصریح کرد: بیکاری و نداشتن شغل مناسب از دغدغه‌های مهم نسل جوان کشور است و کم توجهی به این امر، نسل جوان را دچار سرخوردگی می‌کند و موجب می‌شود که به مصرف مواد مخدر روی می آورند.


شوشتری تاکید کرد: برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید بستر و زمینه آسایش و رفاه مردم بویژه نسل جوان در کشور فراهم شود.


وی در پایان گفت: اگر از مبارزه اجتماعی با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی به سادگی عبور کنیم و اقدامات اساسی انجام ندهیم، دچار جامعه بیمار ناشی از مصرف مواد مخدر خواهیم شد، لذا ضرورت دارد این مسئله را همه مردم جدی بگیرند و دلسوزانه برای حل آن با یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۸٫۰۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=48757

برچسب ها