• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
13

لزوم وقت گذاشتن جدی‌تر مسؤلین در امر مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 48671
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۳

    استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران خواستار وقت گذاشتن جدی‌تر مسؤولین ذی‌ربط در امر مبارزه با مواد مخدر شد. به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران، مهندس مقیمی در جلسه‌ مشترک این شورا با شهرستان بهارستان با اشاره به راه اندازی هرچه […]

 

 

استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران خواستار وقت گذاشتن جدی‌تر مسؤولین ذی‌ربط در امر مبارزه با مواد مخدر شد.


به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران، مهندس مقیمی در جلسه‌ مشترک این شورا با شهرستان بهارستان با اشاره به راه اندازی هرچه سریعتر مرکز ۳۰۰ نفره ماده ۱۶ در این شهرستان، افزود: ورود ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امر اشتغال معتادان بهبودیافته باید جدی‌تر صورت گیرد.


وی ضمن قدردانی از فرماندار بهارستان و اعضای ذی‌ربط در شهرستان تاکید کرد: برای داشتن شهر پاک نیاز است تمهیداتی صورت پذیرد تا معتادان بهبودیافته دوباره به چرخه اعتیاد برنگردند، لازمه این کار، آموزش، توانمندسازی و حرفه آموزی معتادان بهبودیافته است.


محمدعلی اسدی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران نیز گفت: در اجرای دقیق سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری می‌بایست تمام دستگاهای عضو گام اساسی بردارند.


وی تصریح کرد: در مقابله با پدیده شوم اعتیاد تمام دستگاه‌های عضو با دقت و جدیت بیشتری در امر مبارزه تلاش کنند تا شاهد نتایج بهتری باشیم.


اسدی ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت شهرستان بهارستان در حوزه اعتیاد در حضور استاندار و اعضای ذیربط شورا اظهار امیدواری کرد که این جلسات مشترک در بقیه شهرستان‌های استان نیز با حضور استاندار تشکیل شود.


منبع: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران۹۷٫۰۸٫۰۲

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=48671

برچسب ها