عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي گفت: مبارزه با مواد مخدر نياز به حمايتهاي قانوني و منابع مالي دارد و چنانچه دولت در اين حوزه نياز به قوانين حمايتي و مرتبط داشته باشد، مجلس نهايت همكاري را خواهد داشت.
علي اصغر يوسفنژاد در گفتوگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با روي كار آمدن رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر در چند سال اخير شاهد ميزان همكاري و مشاركت مردم در مبارزه با مواد مخدر هستيم و معتقديم اين رويكرد در حوزههاي درمان و پيشگيري از اعتياد موثر بوده است.
وي با تاكيد بر اينكه توان و ظرفيت مردم از ظرفيت دستگاههاي مرتبط خيلي بيشتر است، افزود: بسياري از خانوادهها در شهرستان ساري به دستگاههاي ذيربط مراجعه و اعلام ميكنند كه در حوزههاي پيشگيري و درمان حاضر به همكاري هستند.
نماينده مردم ساري در مجلس ادامه داد: عدهاي هم با تشكيل كمپهاي مختلف درمان اعتياد در اين حوزه مداخله و مشاركت دارند، بنابراين آنچه در شهرستان ساري ميبينيم علاقهمندي مردم براي ايجاد تشكلهاي تخصصي براي رفع اين معضل است.
يوسفنژاد با بيان اينكه تنوع مواد مخدر و روانگردان نسبت به گذشته بيشتر شده است، بيان كرد: اگر در گذشته تعداد مواد مخدر و روانگردانها زير عدد ۱۰ بود، امروزه به بالاي ۷۰۰ نوع رسيده است كه بسيار نگرانكننده است.
وي ادامه داد: انجام يك مسئوليت و ماموريت سنگين تنها از جانب يك دستگاه برنمياد بلكه بايد ديگر دستگاهها در كنار مردم مشاركت و تلاش كنند.
عضو هيات رييسه مجلس با تاكيد بر اينكه مبارزه با مواد مخدر نياز به حمايتهاي قانوني و منابع مالي دارد، گفت: مجلس كميسيونهاي تخصصي در حوزه مبارزه با مواد مخدر دارد، به طور مثال كميسيونهاي اجتماعي و فرهنگي در اين زمينه مسئوليت مستقيم دارند و اگر دولت در اين حوزه نياز به قوانين حمايتي و مرتبط داشته باشد مجلس نهايت همكاري را خواهد داشت.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۷٫۲۴