• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
7

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر: نماد رويكرد اجتماعي در مبارزه با مواد مخدر، كمك خواستن از مردم است

  • کد خبر : 4838
  • ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۴

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: نماد رويكرد اجتماعي در مبارزه با مواد مخدر بكارگيري، مشاركت و كمك خواستن از مردم است و تاكيد وزير كشور و دبيركل ستاد نيز بر استفاده از كمك خيرين در حوزه‌هاي مرتبط با موضوع موادمخدر مي‌باشد.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دكتر عليرضا جزيني در […]

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: نماد رويكرد اجتماعي در مبارزه با مواد مخدر بكارگيري، مشاركت و كمك خواستن از مردم است و تاكيد وزير كشور و دبيركل ستاد نيز بر استفاده از كمك خيرين در حوزه‌هاي مرتبط با موضوع موادمخدر مي‌باشد.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دكتر عليرضا جزيني در مراسم افتتاح شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران كه با حضور جمعي از مقامات محلي شهرستان‌هاي ورامين، قرچك و پيشوا برگزار شد، مطالبات مردمي، گستردگي جغرافيايي و پراكندگي جمعيتي را از دلايل راه‌اندازي اين شورا در شرق استان تهران خواند و افزود: در هر استان يك شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر وجود دارد ليكن در تهران بنا بر دلايل گفته شده سه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر راه‌اندازي شده كه اين نشان از اهميت پرداختن به موضوع مبارزه با موادمخدر در تهران مي‌باشد.

وي با اشاره به راهبردها و استراتژي‌هاي ستاد افزود: مساله مهم در تدوين فرصت‌ها اين است كه بتوانيم بهترين بهره‌گيري و استفاده را از آنها ببريم و يكي از اين فرصت‌ها تاسيس شوراهاي هماهنگي مبارزه با موادمخدر است.

قائم مقام دبيركل ستاد اظهار داشت: ستاد مبارزه با موادمخدر با تهيه ترازنامه اقدامات پيشگيرانه در محدوه جغرافيايي اقدام به تاسيس شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران كرده است.

جزيني در ادامه، توجه به رويكرد اجتماعي را اولويت نخست ستاد مبارزه با موادمخدر برشمرد و افزود: ستاد مبارزه با موادمخدر در مبحث رويكرد اجتماعي اقدام پيشگيرانه را شامل حذف و خنثي كردن عوامل موثر در ايجاد جرم مي‌داند.

وي بيان داشت: در بحث موادمخدر و مصاديق آن بايد به علل بنيادي جرم توجه كرد زيرا نارسائي‌هاي اجتماعي باعث افزايش جرم مي‌شوند.

اين مقام مسوول در ستاد مبارزه با موادمخدر يكي از مصاديق مهم در موفقيت هر سازمان را مشاركت اعضاي آن سازمان با همياري، همفكري و همدلي عنوان كرد و افزود: همدلي فرآورده انگيزه است و انگيزه‌ها ما را در جهت شكوفايي رهنمون مي‌سازند.

جزيني در پايان، بخشي از وظايف شوراهاي هماهنگي مبارزه با موادمخدر را تنظيم راهبردهاي بخشي و وظيفه‌اي در حوزه‌هاي درمان، پيشگيري و مقابله، ايجاد هماهنگي مابين صف و ستاد و دستگاه‌هاي اجرايي و تمركز بر برنامه‌‌ريزي براي تحقق اهداف و برنامه‌هاي ستاد برشمرد و افزود: يكي از وظايف شورا يافتن حلقه مفقوده بين دستگاه‌هاي اجرايي در حوزه مبارزه با موادمخدر و اصلاح آن است.

  

منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۲/۱۰/۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=4838

برچسب ها