• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
10

مديركل دفتر پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي وزارت آموزش و پرورش اعلام كرد: توسعه برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد براي دانش‌آموزان با “برنامه همكاري خانه و مدرسه”

  • کد خبر : 4831
  • ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۸

مديركل دفتر مراقبت در برابر آسيب هاي اجتماعي وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح برنامه همكاري خانه و مدرسه زمينه‌اي براي توسعه برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد براي كودكان و دانش‌آموزان محسوب مي‌شود.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر نادر منصور كيايي صبح امروز در افتتاحيه کارگاه آموزشي «برنامه همكاري خانه و مدرسه» […]

مديركل دفتر مراقبت در برابر آسيب هاي اجتماعي وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح برنامه همكاري خانه و مدرسه زمينه‌اي براي توسعه برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد براي كودكان و دانش‌آموزان محسوب مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر نادر منصور كيايي صبح امروز در افتتاحيه کارگاه آموزشي «برنامه همكاري خانه و مدرسه» كه در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، با بيان اين مطلب گفت: برنامه‌هايي كه با مشاركت والدين و كاركنان و ذي‌نفعان اجرايي مي‌شود بسيار موثرتر و كارآمدتر است به ويژه برنامه‌هايي كه مبتني بر شواهد باشد.

وي بيان داشت: طرح آزمايشي برنامه همكاري خانه و مدرسه از چند جهت حائز اهميت است، اول اينكه در اين پروژه شاهد مشاركت والدين هستيم چرا كه اگر در اين طرح، تنها به مدرسه اكتفا كنيم موفق نخواهيم شد لذا مشاركت والدين و اعضاي مدرسه بايد يكسان و هماهنگ باشد.

اين مقام مسوول در آموزش و پرورش در ادامه، شاهد محور بودن اين پروژه را از ديگر نقاط مثبت اين طرح برشمرد و گفت: شواهد به ما نشان ‌داده كه اين طرح در كشورهاي مسلمان ديگر با موفقيت گذرانده شده و داراي نتايج مثبتي است كه اگر با موفقيت در تهران انجام شود مي‌توانيم آن را در ديگر مناطق كشور گسترش دهيم.

كيايي افزود: تلاش مي‌شود كه در اين طرح، سبك تربيتي و آموزه‌هاي خانواده و مدرسه با يكديگر هماهنگ شوند چرا كه اگر سبك فرزندپروري خانواده با تربيت مدرسه هماهنگ نباشد، موفق نخواهيم شد.

وي همچنين، شيوه آموزش فعال را يكي ديگر از امتيازات موفق اين طرح خواند و گفت: والدين به صورت كارگاهي در اين طرح شركت نمي‌كنند بلكه والدين به همراه والدين ديگر و فرزندان به صورت فعالانه از طريق تمرين‌ها و مثال‌ها در فرآيند يادگيري اين پروژه شركت مي‌كنند.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۱۰/۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=4831

برچسب ها