رييس مركز توسعه پيشگيري و درمان سازمان بهزيستي گفت: برنامهريزي براي كودكان نقطه قوتي در اجراي موفق برنامههاي پيشگيري از اعتياد در سطح كشور ميباشد.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر مجيد رضازاده صبح امروز در افتتاحيه کارگاه آموزشي «برنامه همكاري خانه و مدرسه» كه در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، گفت: محور اصلي اجراي برنامههاي ارتقا سلامت و كاهش آسيب اجتماعي همچون اعتياد، كودكان و نونهالان هستند، چرا كه تغيير رفتار در اين سنين شروع ميشود.
وي افزود: مسوولين بايد همت و تلاش خود را در برنامههاي پيشگيرانه از اين سن آغاز كنند و با اجراي برنامههاي هدفمند عوامل خطر را كاهش و عوامل محافظ را افزايش دهند.
رييس مركز توسعه پيشگيري و درمان سازمان بهزيستي اظهار داشت: با اجراي برنامههاي پيشگيري در سنين كودكي ميتوان از بروز معضل اعتياد و آسيبهاي ديگر در بزرگسالي آنان جلوگيري كرد، در واقع برنامهريزي براي كودكان نقطه قوتي است در اجراي موفق برنامههاي پيشگيري از اعتياد در سطح كشور و در صورتي كه به اين حوزه در بخش سلامت توجه شود، ميتوانيم علاوه بر بحث اعتياد از بروز گسترهاي از آسيبهاي اجتماعي جلوگيري كنيم.
رضازاده در ادامه با اشاره به فعاليتهاي سازمان بهزيستي گفت: اين سازمان طي ۲۰ سال گذشته به بحث پيشگيري وارد شده و در سطح محيطهاي كاري و آموزشي، برنامههاي اجتماعمحور را با هدف پيشگيري از اعتياد و كاهش آسيب اجرا كرده كه تاكنون ۳۰۰ هزار نفر در مهدهاي كودك اين برنامهها را آموزش ديدهاند.
وي در پايان گفت: اين كارگاه آموزشي به نظر ميرسد كه نقطه كليدي و سنگ بناي اساسي براي ارتقاء سلامت اجتماعي و پيشگيري از اعتياد باشد و ما بايد سرمايهگذاريها را در خانواده و مدرسه به سمت پرورش صحيح فرزندان، ارتقاءسلامت زندگي و سبك زندگي اسلامي معطوف كنيم تا شاهد موفقيت فرزندان در عرصههاي اجتماعي باشيم.
منبع خبر: به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۱۰/۲۱