• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73573اخبار امروز : 11
7

اشتغال؛ عاملي مهم در كاهش برگشت‌پذيري بهبوديافتگان به اعتياد است

  • کد خبر : 48186
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۶:۲۹

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اشتغال را عاملي مهم براي كاهش ميزان برگشت‌پذیری بهبوديافتگان به اعتیاد خواند و گفت: اشتغال باعث مي‌شود آنان با اعتماد به نفس، به سمت خانواده‌ و جامعه باز‌گردند. شهاب‌الدین بی‌مقدار در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، اعتیاد را موضوعی بسیار حساس در کشور خواند […]


نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اشتغال را عاملي مهم براي كاهش ميزان برگشت‌پذیری بهبوديافتگان به اعتیاد خواند و گفت: اشتغال باعث مي‌شود آنان با اعتماد به نفس، به سمت خانواده‌ و جامعه باز‌گردند.


شهاب‌الدین بی‌مقدار در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، اعتیاد را موضوعی بسیار حساس در کشور خواند و گفت: با توجه به اینکه ايران در مسیر ترانزیت مواد مخدر از شرق به غرب قرار دارد، آموزش‌هاي پیشگیري از اعتياد به افراد، از سنین پایین در خانواده‌ها و در مراحل بعدی در مدارس و دانشگاه‌ها امري ضروري است.


وي ادامه داد: تبریز معتاد متجاهر ندارد چرا كه سازمان‌های مردم‌نهاد، بهزیستی و سایر دستگاه‌هایی که در این زمینه مسئول هستند، اقدامات بسیار مفیدی را در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد انجام مي‌دهند.


نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به بازديد اخير خود از يكي از مراكز ترک اعتیاد بانوان گفت: از سوي اين مركز برای بانوان بهبودیافته، اشتغال ایجاد شده است، این اقدام بسيار ارزشمند می‌باشد؛ چرا كه اشتغال عاملي است كه ميزان برگشت‌پذیری بهبوديافتگان را به اعتیاد كاهش مي‌دهد و باعث مي‌شود آنان با اعتماد به نفس، به سمت خانواده‌ و جامعه باز‌گردند.


بی‌مقدار ادامه داد: طبق گزارشات بهزیستی، تعداد معتادان در آذربايجان شرقي رو به کاهش است و این امر حاکی از آن است که آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد و مواد مخدر به خوبي بين مردم انجام شده و موثر بوده است و آنان نسبت به قبل آگاه‌تر شده‌اند.


وي تاکید کرد: با توجه به پایین آمدن سن اعتیاد در کشور، ارائه آموزش‌ها و آگاه‌سازي کودکان و نوجوانان از سنین پایین امري ضروري است و آموزش و پرورش نيز نقشی اساسی در این زمینه دارد، البته این آموزش‌ها باید به درستي به كودكان و نوجوان ارائه شوند؛ چرا كه گاهی برخی آموزش‌ها ممكن است حس کنجکاوی را در نوجوان بر‌انگیزند و او به سراغ تجربه مصرف مخدر برود.


عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس ادامه داد: همچنين سازمان‌هاي ذي‌ربط و در راس آنها صدا و سيما مي‌توانند آموزش‌هاي پيشگيرانه را به خانواده‌ها با هدف آشنایی آنان با عوامل خطرساز گرایش فرزندان به اعتیاد، ارائه كنند.


بي‌مقدار در انتها گفت: ایجاد امکانات رفاهی و معیشتی در سطح کشور و نه فقط در چند استان خاص و ایجاد اشتغال برای جوانان در کشور از مسائل مهم براي پیشگیری از اعتیاد به شمار مي‌روند و دولت و سازمان‌های مربوطه بايد برای جوانان سرمایه‌گذاری مناسبی انجام دهند و ضعف‌های زیرساختی را در مورد اشتغال آنان جبران كنند تا از این طریق، عوامل مستعدکننده گرایش به مصرف مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی دیگر در جامعه کاهش يابند.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۷٫۱۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=48186

برچسب ها