رئيس كميته توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان گفت: اگرچه تسهيلات اشتغالزايي كم است و نميتوان كارهاي بزرگ با آن انجام داد اما اگر هزینهها براساس برنامهريزي و نيازسنجي صرف شوند، با همان مقدار تسهيلات کم نیز ميتوان كارهاي كوچك و موثری را انجام داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان؛ خوش اقبال در کمیته توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد شورا بر فعاليت سمنهاي حوزه اشتغال تاکید کرد و گفت: حمایت از این سمن ها باید در اولویت امور اجتماعي استانداري، شوراي هماهنگي، بهزيستي، ورزش و جوانان باشد.
رئيس كميته توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد شورا افزود: مواد مخدر و اعتياد پديدهای اجتماعي است و باید مانند يك پديده اجتماعي با آن برخورد شود تا نتايج مطلوبي بدست آيد.
خوش اقبال ادامه داد: يكي از رويكردهاي مهم مبارزه با مواد مخدر كه توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر ابلاغ شده و پيگيري ميشود رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر است و اين يعني هركسي در جامعه احساس تعلق به اين مبارزه كند و نقش خود را در اين مبارزه ایفا کند.
وی به نقش مهم خيرين در حمايت از خانوادههاي آسيب ديده اعتياد اشاره کرد و گفت: متاسفانه خيرين به حوزه اعتياد و حمايت از بيمار معتاد اعتقاد كمتري دارند و جلب حمايت آنان زمان بر است، بايد بتوانيم اعتمادسازي كنيم و با باورهاي غلط در اين راستا مقابله كنيم؛ خيرين نیز حق دارند تا مطمئن باشند پولي را كه هزينه ميكنند اتلاف هزينه نيست.
خوش اقبال در رابطه با تعداد انجمن هاي سطح استان و كيفيت اقدامات شان اظهار كرد: فقط به دنبال توسعه سمنها نباشيم بلکه هدفمان ارتقاي كيفيت خدمات و فعاليتهاي سمنها باشد، اگر ۵ سمن به درستي فعاليت داشته باشند بهتر از فعاليت ۱۰۰ سمن است كه فعاليت مهمی ندارند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان۹۷٫۰۷٫۱۲