• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 0
8

حل معضل اعتیاد نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها است

  • کد خبر : 48160
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۶:۳۴

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان رفع آسيب‌هاي اجتماعي را يكي از اولويت‌هاي كاري دستگاه‌هاي اجرايي در سطح شهرستان خواند و گفت: حل معضل اعتیاد نیازمند همکاری همه دستگاه‌های استانی است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان، ابراهیم فرهادی‌نیا در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان رفع آسيب‌هاي اجتماعي را يكي از اولويت‌هاي كاري دستگاه‌هاي اجرايي در سطح شهرستان خواند و گفت: حل معضل اعتیاد نیازمند همکاری همه دستگاه‌های استانی است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان، ابراهیم فرهادی‌نیا در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان رودان گفت: اگر بخواهيم در حوزه مبارزه با مواد مخدر و ديگر آسيب‌هاي اجتماعي موفق عمل كنيم نيازمند داریم که مديران دولتي موضوع سوء مصرف مواد مخدر و مبارزه با اين پديده شوم را جزء نخستین اولويت‌های كاري خود قرار دهند تا شاهد نتايج خوبي در شهرستان و استان باشيم.


وي در ادامه افزود: مبارزه با مواد مخدر موضوع پيچيده‌اي است و يك نهاد يا دستگاه اجرايي به تنهايي نمي‌تواند در كنترل اين آسيب و معضل بزرگ فعاليت داشته باشد؛ در اين خصوص همه دستگاه‌ها و نهادها باید پاي كار بیایند و احساس مسئوليت کنند.


دبير شورا بیان داشت: متاسفانه سن اعتياد در جامعه كاهش يافته و مواد مخدر پر خطر از سوی برخی جوانان مصرف مي‌شود، اين موضوع قابل تحمل نیست، اگر نسبت به اعتياد بي‌اهميت باشيم در چند سال آينده دچار فاجعه خواهيم شد.


فرهادی نیا تاکید کرد: در مبارزه با مواد مخدر و ديگر آسيب هاي اجتماعي بايد از ظرفيت مردم، ظرفيت خيرين و ائمه جماعت به خوبي استفاده قرار شود.


وی بیان داشت: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر در خصوص رفع مشكل اعتياد در سطح استان با هيچ نهاد و دستگاهي تعارف ندارد و دبيرخانه شورا به جد پيگير مسائل حل معضل اعتياد در سطح استان است و اگر دستگاه يا نهادي نسبت به رفع معضل اعتياد كم كاري کند يا همكاري نداشته باشد برخورد جدي خواهد شد.


در ادامه رنجبر مديركل بهزيستي استان بيان داشت: مجموعه بهزيستي در سطح استان بخش اعظم فعاليت هاي خود را به موضوع پيشگيري از اعتياد اختصاص داده و بيش از ۱۰۰ مركز در اين راستا اقدام به فعاليت مي‌کنند.


همچنین نيك طبع معاون سياسي امنيتي و اجتماعي فرماندار شهرستان رودان بيان داشت: جلسات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر به دستور فرماندار و با حضور اكثريت اعضاء به صورت ماهيانه در حال برگزاري است.


وی با بيان اينكه دستگاه‌هاي اجرايي و عملياتي در سطح شهرستان بايد در اجراي كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي خودكار باشند، گفت: در سطح شهرستان هيچ كدام از مديران دستگاهي در حوزه مواد مخدر، پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي منتظر دستورالعمل يا ابلاغيه از سوي مركز استان نبايد باشند در واقع بايد به صورت خودجوش و خودكار نسبت به رفع آسيب هاي موجود برحسب نياز همان بخش، دهستان و روستا اقدامات پيشگيرانه را در دستور كار داشته باشند.


جناب آقاي نيك طبع بيان داشت: در حوزه مقابله در شهرستان اقدامات خوبي صورت مي گيرد ولي نبود تجهيزات لجستيكي كار را سخت و مشكل کرده که پيشنهاد مي‌شود در حوزه مقابله در روستاها كه محل عبور مواد مخدر مي‌باشد از توان و ظرفيت بسيج و ريش سفيدان در روستاها استفاده شود.


هاشمي‌نيا بخش دار مركزي شهرستان بيان داشت: اعتياد معلول و علت ديگر جرائم در جامعه مي باشد اگر مشكل اعتياد در جامعه حل شود ديگر مشكلات جامعه قابل حل است.


وي گفت: متاسفانه در كشور ما قوانين در حوزه مبارزه با مواد مخدر بازدارنده نیستند و اگر برخورد قاطع و جدي صورت گيرد قطعا نتايج خوبي حاصل مي شود.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان۹۷٫۰۷٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=48160

برچسب ها