• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
6

رشته‌هاي مرتبط با آسيب‌هاي اجتماعي در دانشگاه تبریز تعریف شود

  • کد خبر : 48074
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی پیشنهاد داد که رشته‌هاي مرتبط با آسيب‌هاي اجتماعي را در دانشگاه تبریز معرفی و ایجاد شوند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي، نمايشگاه پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي با نام “تلنگر” در محل دانشگاه تبريز برگزار و در حاشیه آن جلسه […]



دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی پیشنهاد داد که رشته‌هاي مرتبط با آسيب‌هاي اجتماعي را در دانشگاه تبریز معرفی و ایجاد شوند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي، نمايشگاه پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي با نام “تلنگر” در محل دانشگاه تبريز برگزار و در حاشیه آن جلسه مشترك دبيرخانه شورا و دانشگاه تبریز در خصوص همكاري في مابين در خصوص فعاليت‌هاي پيشگيرانه در خصوص مواد مخدر و روانگردان‌ها برگزار شد.


بهروز مهدوي  در حاشیه بازديد از  نمايشگاه پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي که در محل دانشگاه تبريز و در جلسه با دانشگاه که با محوريت  بررسی زمينه‌هاي مشترك همكاري در حوزه‌هاي فرهنگي پيشگيري و انجام طرح‌های پژوهشی، پايان‌نامه‌هاي حمايتي دانشگاه در زمینه مواد مخدر و روانگردان‌ها برگزار شد، هدف از برگزاري جلسه  را  كمك به تحقق اهداف دانشگاه تبريز و دبيرخانه شورا در راستاي توسعه همكاري‌هاي دو جانبه، ارتقاء مشاركت و نيل به اهداف مشترك در جهت تحقق اجتماعي شدن امر مبارزه با موادمخدر و روانگردان‌ها از طريق اجراي برنامه‌هاي پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي و اعتياد دانست.


وی افزود: برگزاري نمايشگاه‌هاي پيشگيري، آموزش مهارت‌هاي زندگي، بسط و گسترش روحيه نشاط، شادابي، اميدواري، اعتماد اجتماعي، جلب مشاركت‌هاي مردمي و درمان اعتياد و كاهش آسيب‌هاي ناشي از آن  در محل دانشگاه و خوابگاه‌هاي دانشجوئي، مشاركت در اجراي طرح‌هاي تحقيقاتي و پژوهشي و هدايت دانشجويان به انجام پايان نامه هاي دانشجوئي  بر اساس سياست هاي كلي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در امر مبارزه با مواد مخدر از جمله همکاری‌های مشترک می‌باشد.


دبیر شورا با اشاره به انجام همكاري‌هاي لازم جهت ارائه درس مهارت‌هاي زندگي دانشجوئي به‌عنوان دو واحد درس اختياري در دانشگاه تبريز، پيشنهاد ایجاد و معرفی رشته‌هاي مرتبط با آسيب‌هاي اجتماعي را در اين دانشگاه  ارائه کرد.


همچنین دكتر مجيدي رئيس دانشگاه تبريز نيز در اين جلسه بر همكاري مشترك جهت برچيدن توطئه دشمن در خصوص آسيب‌هاي اجتماعي به خصوص مواد مخدر و روانگردان‌ها اشاره کرد و گفت: دانشگاه تبريز آمادگي خود را جهت برگزاري نمايشگاه‌هاي پيشگيري در محل خوابگاه‌هاي دانشجوئي داشت و خواستار استمرار برگزاري نمايشگاه‌هاي پيشگيري و تعامل مشترك في مابين دبيرخانه شورا و دانشگاه و دستگاه‌هاي عضو شورا شد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۷٫۰۷٫۰۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=48074

برچسب ها