• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 12
10

برای مقابله با اعتیاد باید میان مردم ، مسوولان و رسانه اعتمادسازی انجام شود

  • کد خبر : 48024
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۶:۰۶

یک تحلیل‌گر مسایل اجتماعی بر این باور است که برای مبارزه با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی باید میان مسوولان، مردم و رسانه‌ها اعتمادسازی انجام شود. طالب نبی زاده در گفتوگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: ضروری است میان مسوولان، مردم و رسانه اعتمادسازي انجام بگيرد چرا که در مقابل هم […]

یک تحلیل‌گر مسایل اجتماعی بر این باور است که برای مبارزه با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی باید میان مسوولان، مردم و رسانه‌ها اعتمادسازی انجام شود.


طالب نبی زاده در گفتوگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: ضروری است میان مسوولان، مردم و رسانه اعتمادسازي انجام بگيرد چرا که در مقابل هم قرار گرفتن چيزي را حل نمي‌کند و فقط جامعه آسيب مي‌بيند، همه باید با تعامل براي مبارزه با مواد مخدر تلاش كنند و جواناني تربيت شوند كه مديران آينده كشور باشند.


وی اظهار داشت: با توجه به ورود مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در بازار و آمار معتادان نمی‌توان صرفا سخن از مقابله با آن را به میان آورد بلکه باید به حوزه پیشگیری از اعتیاد هم توجه کرد، آنچه که بسیار حائز اهمیت است، اعتمادسازی و نوع برخورد و رفتار افراد جامعه و بویژه فعالان اجتماعی و فرهنگی است که سبب تغییر فرهنگ در امر مبارزه با این افیون نابود کننده می‌شود.


این کارشناس ارشد علوم اجتماعی تصریح کرد: باید از سالیان گذشته، شعار اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر به عنوان راهکاری برای پیشگیری از اعتیاد انتخاب می‌شد تا زمینه برای مبتلا شدن افراد آماده نشود.


نبی‌زاده با بیان اینکه ضروری است که در بحث مبارزه و پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر در جامعه تجدید نظرهایی انجام شود، ادامه داد: باید بتوانیم با نهادینه کردن فرهنگ مبارزه با مواد مخدر و پدیده شوم اعتیاد نسل جدید را آسیب‌های آن آگاه سازیم.


وی، اصولي‌ترين راه پيشگيري از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی را تحقيقات ملي و آموزش عمومی درباره این که علل و پیامدهاي اعتياد چيست دانست و گفت: شناخت دقيق نيازهاي جوانان مهم است و باید به آن توجه شود.


نبی‌زاده با اشاره به نقش رسانه در پیشگیري از اعتياد اظهار داشت: رسانه مي‌تواند ارتباط بين خانواده و دوستان را تقويت کند تا با شناخت دقيق از همديگر به دنبال مصرف مواد نروند.


به گفته وی، در آسيب‌شناسي معضلات اجتماعي به ويژه در برنامه‌هايي که در راستاي مبارزه با مواد مخدر تهيه و اجرا مي‌شود بايد مخاطب‌شناسي شود و بسته به سن و شرايط برنامه‌‌ها را اجرا و پخش كرد.


این جامعه شناس درپایان گفت: نظارت بر فضای مجازي و ايجاد اشتغال و اجراي برنامه‌هاي تفريحي توسط مسئولان نیز تا حدود زيادي مي‌تواند در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر مثمر ثمر باشد.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۷٫۰۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=48024

برچسب ها