دوره های تربیت مربی مهارت های زندگی از طریق بازی برای مشاورین و معلمین آموزش و پرورش و روانشناسان شاغل در مراکز بهداشت مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه برگزاری دوره های تربیت مربی مهارتهای زندگی از طریق بازی گفت: سازمان جهانی بهداشت مهارت های زندگی را توانایی انجام رفتارسازگارانه با چالشهای زندگی تعریف کرده است.
وی افزود: مهارتهای زندگی هم به صورت یک راهکار ارتقاء سلامت روانی و هم به صورت ابزاری در پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی قابل استفاده است.
دکتر سید کاظم فرهمند تصریح کرد: آموزش مهارتهای زندگی ابزار بسیار قدرتمندی است که متولیان بهداشت روانی جامعه در راستای توانمند سازی جوانان در اختیار دارند.
وی خاطر نشان کرد :روش آموزش مهارتهای زندگی از طریق بازی به درک و مشارکت بیشتر فراگیران کمک می کند.
قائم مقام معاونت بهداشت اظهار داشت: این معاونت با برگزاری چندین دوره تربیت مربی مهارت های زندگی از طریق بازی تاکنون موفق به تربیت ۳۰ نفر مربی از میان مشاورین و معلمین آموزش و پرورش و ۵۰ نفر از روانشناسان شاغل در مراکز بهداشت مشهد و شهرستان ها شده است.
شایان ذکر است به دلیل استقبال فراگیران از این کارگاه های آموزشی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در نظر دارد تا با مشارکت سایر دستگاه ها نسبت به تربیت مربی جهت مهدهای کودک ها و مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اقدام به برگزاری دوره های مشترک نماید.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی۹۷٫۰۷٫۰۷