• امروز : شنبه - ۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - رمضان - 1446
  • برابر با : Saturday - 22 March - 2025
کل پست ها: 73244اخبار امروز : 0
7

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد: تامين ۴۰ درصدي اعتبارات حوزه كاهش تقاضاي مواد مخدر به استان اصفهان

  • کد خبر : 479
  • ۰۲ دی ۱۳۹۱ - ۹:۰۱

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر از تامين ۴۰ درصدي اعتبارات بخش‌هاي مشاركت‌هاي مردمي، درمان و پيشگيري از اعتياد به استان اصفهان خبر داد و گفت: به زودي اين اعتبارات به استان ابلاغ خواهد شد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ بابك دين‌پرست در […]

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر از تامين ۴۰ درصدي اعتبارات بخش‌هاي مشاركت‌هاي مردمي، درمان و پيشگيري از اعتياد به استان اصفهان خبر داد و گفت: به زودي اين اعتبارات به استان ابلاغ خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ بابك دين‌پرست در ديدار با دكتر عليرضا ذاكر اصفهاني استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر با بيان اين مطلب گفت: استان اصفهان در خصوص راه‌اندازي مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان (ماده ۱۶ قانون مبارزه) پيش‌رو است و همچنين مي‌بايست مشكلات مربوط به اين مركز به زودي رفع شوند كه در ادامه استاندار اصفهان قول مساعد داد كه در اسرع وقت اين موضوع با تدابير لازم در استان رفع خواهد شد.

وي در ادامه به راه‌اندازي مركز ماده ۴۲ اسدآباد مباركه اشاره كرد و گفت: در اسرع وقت اين موضوع با وزير كشور و دبيركل ستاد مطرح و زمان و برنامه‌ريزي لازم جهت افتتاح آن به دبيرخانه شورا ابلاغ خواهد شد.

معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد در پنجمين جلسه كميته هماهنگي مركز نگهداري، درمان و حمايت‌هاي اجتماعي اين شورا به بررسي مشكلات رفاهي، درماني و قضايي اين مركز پرداخت و گفت: حداكثر طي هفته آتي مي‌بايست مشكلات قضايي مركز و صدور مجوز مربوط به آن رفع شود و همچنين اقلام ورزشي جهت پركردن اوقات فراغت مددجويان تهيه شوند.

دين‌پرست با اشاره به ضرورت توجه به درمان زنان داراي سوء‌مصرف مواد افزود: يكي از برنامه‌هاي آتي ستاد، راه‌اندازي مراكز اقامتي درماني ويژه زنان مي‌باشد كه به زودي برنامه‌ريزي‌هاي آن محقق خواهد شد.

گفتني است؛ تاكيد بر اجراي پروتكل و دستورالعمل ابلاغي توسط تيم درماني مستقر در مركز در خصوص پذيرش معتادان واجد شرايط، مسوليت نظارت بر اجراي صحيح دستورالعمل‌ها توسط دانشگاه علوم پزشكي استان، انجام تست غربالگري از معتادان مشمول ماده ۱۶ از سوي دانشگاه علوم پزشكي و انتقال آنان با حكم قضايي و همكاري با نيروي انتظامي به مراكز نگهداري و درمان و كاهش آسيب و ايجاد اشتغالزايي براي بهبوديافتگان از جمله مصوبات اين جلسه بود.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه ستاد ۹۱/۱/۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=479

برچسب ها