معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرستان منوجان گفت: طی ۲ عملیات از سوی سربازان گمنام امام زمان(عج) و با همکاری نیروی انتظامی ۵۳۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در این شهرستان کشف و ضبط شد.
امید رضایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دستگاه های اطلاعاتی با انجام یکسری فعالیت های اطلاعاتی از ورود ۲ محموله مواد مخدر در منوجان مطلع شدند که با همکاری نیروی انتظامی این محموله ها کشف و ضبط شدند.
وی ادامه داد: در این علمیات ها یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ توقیف و ۲ قاچاقچی دستگیر شدند.
رضایی اظهار داشت: قاچاقچیان قصد انتقال این محموله مواد مخدر از مرزهای شرقی کشور به سمت استان هرمزگان را داشتند که با هوشیاری افسران اطلاعاتی در پهنای جغرافیایی استان کرمان متوقف شدند.
شهرستان منوجان با وسعتی معادل هفت هزار و ۵۰۰ کیلومتر که در فاصله ۴۳۰ کیلومتری جنوب مرکز کرمان قرار دارد.
این شهرستان از جنوب و غرب با شهرستان های رودان استان هرمزگان و از شمال و شرق با شهرستان کهنوج همسایه است.