استاندار چهارمحال و بختیاری تاكيد كرد: روزگاري اعضاي خانوادهها اعتياد خود را مخفي ميكردند اما امروز در برخي از خانوادهها خود اعضا در راستاي كاهش ورفع اين بلاي خانمان سوز پيشگام ميشوند لذا تلاش براي افزايش مشاركت اجتماعي مردم و اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر ضروري است .
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری، اقبال عباسی جلسه شورا اظهار کرد: اجراي طرحهاي عمراني، بهداشتي و درماني، خدماتي و فرهنگي در نقاط آلوده چهارمحال و بختياري با هدف كاهش آسيبهاي اجتماعي در اين مناطق بايد مورد توجه مسئولان و مديران قرار گيرد.
وی تصريح كرد: از مجموع اعتبارات فصل عمران شهري مبلغي براي اجراي بهسازي جداول، آسفالت و تعيين تكليف زمينهاي بلا استفاده در نقاط آلوده اختصاص مييابد.
استاندار يادآور شد: زمينهاي مسكن و شهرسازي در محلات آلوده شناسايي و با قيمت كارشناسي در اختيار نيروي انتظامی، بسيج و سازمان تبليغات براي احداث خانه عالم و پايگاه قرار گيرد.
عباسی گفت: بهمنظور رسیدگی مطلوبتر به موضوعات مرتبط با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در مناطق آلوده و یا در معرض خطر، نشستهای بعدی این شورا به میزبانی دستگاههای اجرایی عضو شورا و یا حتی در مساجد یا منازل افراد معتمد مناطق آلوده برگزار شود.
وی خاطر نشان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ضمن هوشمندی، تدبیر و ممارست برای جذب اعتبارات در سطح ملی و استانی، در زمان مقتضی توزیع اعتبارت و به موقع اقدام کنند و در صورتی مدیرانی که در جذب اعتبار تلاش لازم را نداشتهاند باید این مهم را توضیح دهند.
استاندار بیان کرد: لازم است مدیران نسبت به جذب اعتبارات با تمام تلاش خود اهتمام ورزند.
همچنین در ابتدای جلسه سید قدیر مرتضوی دبير شورا گزارشی اجمالی از اقدامات دبیرخانه شورا و دستگاههای عضو شورا در هفته جهانی مبارزه با موادمخدر ارائه کرد و افزود: همه دستگاهها در ایام سالروز جهانی بطور جد و با احساس مسئولیت نسبت به اجرای برنامهها اقدام کردند و امید آن داریم که تمامی این برنامهها در اذهان اثرات مثبت داشته و باعث کاهش آسیب شود.
وی خاطر نشان کرد: در سالجاری سازمانهای مردمنهاد در عرصه مبارزه با موادمخدر حضور پررنگ و قوی داشتند تا جایی که ۹۵ درصد فعالیتهای این عرصه توسط سازمانهای مردمنهاد صورت گرفت.
دبیر شورا با بیان اینکه اداره کل ورزش و جوانان استان در راستای مبارزه با موادمخدر برنامه مدونی را تدوین و در خصوص اجرایی نمودن آن و دستیابی به چشم انداز ترسیم شده عملکرد مطلوبی داشته و تمامی برنامههای مربوطه را به طور کامل اجرا کرده است، تسریع کرد: یکی از برنامههای شاخص و اثرگذار در سال گذشته راهاندازی ۱۰۰ خانه ورزش روستایی در سطح استان است که خوشبختانه کاملا تحقق یافته و نقش بیبدلیلی در تحرک و پویایی ورزش در روستاها را به همراه داشته است.
مرتضوی افزود: اعتبارات کمکی استانی بابت انجام طرحهای مختلف فرهنگی و پیشگیرانه به حساب دستگاههای عضو شورا مانند آموزش و پرورش بهزیستی ،دانشگاه شهرکرد و دانشگاه علوم پزشکی استان واریز شده و هم اکنون فعالیتهای دستگاهها در همین راستا در حال اجرا و عملیاتی شدن است.
دبیر شورا گفت: در سالجاری برای اجرای برنامههای فرهنگی و پیشگیری حوزه مبارزه با مواد مخدر تاکنون مبلغ ۲ میلیارد و ۳۴۹ میلیون و۲۵۰ هزار ریال اعتبار پرداخت شده است.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری۹۷٫۰۶٫۲۷