• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
8

لزوم تعامل و همکاری دستگاه‌های مرتبط با حوزه مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 47821
  • ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۷:۰۸

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان بر تعامل و همکاری دستگاه‌های مرتبط با حوزه مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان؛ محمدحسین همتی در جلسه هم‌اندیشی رؤسا و دبیران کمیته‌های تخصصی شورای هماهنگی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات ۶ ماهه  این […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان بر تعامل و همکاری دستگاه‌های مرتبط با حوزه مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان؛ محمدحسین همتی در جلسه هم‌اندیشی رؤسا و دبیران کمیته‌های تخصصی شورای هماهنگی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات ۶ ماهه  این شورا بر لزوم هماهنگی و هم‌افزایی بین کمیته‌های تخصصی تاکید کرد و با اشاره به تهیه و تدوین طرح ملی مباره با مواد مخدر به عنوان سندی کامل و جامع در راستای مبارزه همه جانبه با مواد مخدر گفت: باید برنامه‌ریزی‌ها دقیق و مدون و اهداف و برنامه‌های اجرایی سالیانه مشخص و ارزیایی شوند.


وی  از روسای کمیته‌ها خواست ضمن تعامل و ارتباط بیشتر با دستگاه‌های عضو، هر گونه کم کاری و استنکاف در اجرای برنامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی را جهت انعکاس به مبادی ذیربط گزارش کنند.


در ادامه دکتر گوهری رئیس کمیته درمان ضمن ارائه آماری از تعداد مراکز درمان در سطح استان و نحوه ارائه خدمات به معتادان و همچنین میزان فراوانی مراکز درمان در شهرستان‌های استان، دسترسی معتادان به مراکز درمان را عاملی مهم در مراجعه معتادان جهت اخذ خدمات درمانی عنوان کرد و یادآور شد: بایستی برنامه‌ریزی‌های  لازم جهت صدور مجوز در مناطق مورد نیاز صورت پذیرد.


وی بازدید مستمر از مراکز درمان و ارائه تذکرات لازم را یکی از دستور کارهای مهم این کمیته قلمداد کرد.


دکتر جندقی رئیس کمیته فرهنگی پیشگیری ضمن تشریح برنامه‌های حوزه فرهنگی گفت: با توجه به ارسال طرح ملی مبارزه با مواد مخدر، سند جامع پیشگیری و همچنین تفاهمنامه‌های کشوری حوزه فرهنگی برای دستگاه‌های عضو، وظایف کلیه دستگاه‌ها در امر پیشگیری به طور مشخص و واضح اعلام شده است، لذا در جهت اجرای این برنامه‌ها بایستی دو موضوع مد نظر قرار بگیرد؛ اول پاسخگو بودن مدیران دستگاه‌ها و دوم پایش و ارزشیابی سالانه برنامه‌ها می‌باشد که در این خصوص بایستی تیم ارزشیابی متشکل از افراد متخصص و ترجیحاً اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها تشکیل و برنامه‌ریزی‌های لازم را در این خصوص انجام دهند.


سرهنگ حسنی رئیس کمیته مقابله با عرضه ضمن ارائه گزارشی از کشفیات استان در ۶ ماهه اول سالجاری، افزایش حدود ۸۰ درصد کشفیات را مرهون تلاش و کوشش‌های عوامل انتظامی استان عنوان کرد و گفت: کمیته مقابله با برگزاری مستمر جلسات و با همکاری دستگاه‌های مقابله‌ای تمام تلاش و کوشش خود را جهت کاهش عرضه مواد مخدر در سطح استان به کار خواهد بست و این امر مستلزم همکاری کمیته های دیگر شورای هماهنگی می‌باشد .


در ادامه دبیران کمیته‌های تخصصی شورای هماهنگی نیز به بیان نقطه نظرات، مشکلات و چالش‌های پیش روی کمیته و همچنین پیشنهادهای اجرایی پرداختند .


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان۹۷٫۰۶٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=47821

برچسب ها