• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 12
11

لزوم آموزش مهارت‌های اجتماعی به كودكان

  • کد خبر : 47805
  • ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۴

رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی بر آموزش مهارت‌های اجتماعی به كودكان تاكيد كرد و گفت: اين مهارت‌ها بايد قبل از دبستان آغاز شوند و در سنين بالاتر به صورت شفاف‌ درباره آسیب‌های اجتماعی همچون اعتياد به مواد مخدر صحبت كرد. دکتر محمدمهدی زاهدی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: […]

رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی بر آموزش مهارت‌های اجتماعی به كودكان تاكيد كرد و گفت: اين مهارت‌ها بايد قبل از دبستان آغاز شوند و در سنين بالاتر به صورت شفاف‌ درباره آسیب‌های اجتماعی همچون اعتياد به مواد مخدر صحبت كرد.


دکتر محمدمهدی زاهدی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتياد مبحثی فرا دستگاهی است كه بايد به صورت ملی به آن پرداخت، معتقدم دستگاه‌هاي مسئول و حتي مدارس اعم از دبستان و دبیرستان، جامعه فرهنگی و دانشگاهی كشور و نهادهایی مثل بهزیستی و کمیته امداد امام (ره)، رسانه ملی و رسانه‌های مکتوب و همچنين شبكه‌هاي اجتماعي فعال در فضاي مجازي، بايد پای کار بیایند و مضرات و پیامدهای مواد مخدر را از دیدگاه‌های مختلف بیان و اطلاع‌رسانی کنند.


وي با تاكيد بر اينكه آموزش مهارت‌های اجتماعی باید قبل از دبستان آغاز شود، گفت: در آن دوران می‌توان به کودک احترام به قانون را به صورت خیلی ساده یاد داد، به عنوان مثال احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی را می‌توان با عکس و تصویر به کودک نشان داد و در دوران دبستان با یک نگاه روانشناسی به موضوع، مطالب را جامع‌تر بیان کرد و کم کم در دوره‌های بالاتر به صورت شفاف‌تر درباره آسیب‌های اجتماعی که یکی از آنها مواد مخدر است، صحبت كرد.


نماینده مردم کرمان در مجلس بیان کرد: آموزش به خانواده‌ها و دادن مشاوره از دیگر مسائل مهمی است که باید برنامه مدونی برای آن در نظر گرفت، ایجاد مراکز مشاوره‌ای در دانشگاه‌ها در حوزه پيشگيري از اعتياد اهمیت بسزایی دارد.


زاهدی گفت: سازمان زندان‌ها و قوه قضاییه در مباحث عبرت‌آموزی می‌توانند کمک کنند، همچنين وزارت اطلاعات می‌تواند با صحبت درباره افرادی که با مصرف و خرید و فروش مواد مخدر به قاچاقچی حرفه‌ای مواد مخدر تبديل و سپس به اعدام محکوم شده‌اند و مشکلاتی را برای کشور و حتی خانواده های خود ایجاد کرده‌اند، باعث آگاهسازی جامعه شوند.


وی با بيان اينكه در اين حوزه، مجموعه‌ای از افراد و دستگاه‌ها باید فعال باشند، افزود: روش‌های مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد کار یک نهاد و رسانه نيست بلكه کار باید به صورت جامع و هماهنگ بین دستگاه‌های مختلف تقسیم شود و نظارت و ارزیابی صورت بگيرد تا به نتیجه مفید برسيم.


رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به نقش مساجد در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: از دیگر مراکزی که به آگاه کردن خانواده‌ها و جوانان کمک شایانی مي‌كند مساجد است که می‌توانند نقش مهمی در اطلاع‌رسانی داشته باشند.


زاهدي در انتها ایجاد اشتغال را عاملي مهم در پيشگيري از اعتياد ناميد و گفت: در بسياري از موارد شاهدیم که فرد به علت نداشتن شغل و برای فرار از فشارهای روحی حاصل از بیکاری به مواد مخدر روی می‌آورد پس ایجاد اشتغال و کارآفرینی و تقویت و توسعه ورزش برای جوانان باید از اولویت‌های جدی دولتمردان باشد. جواني كه مشغول کار و فعالیت مفید باشد و از پیامدهاي مواد مخدر مطلع باشد، هرگز به سراغ مواد افیونی و خانمانسوز نمي‌رود.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۶٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=47805

برچسب ها