معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي استان لرستان گفت: همكاري همه بخشهاي مسوول باعث نتيجه گرفتن در درمان اعتياد ميشود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر لرستان، دكتر سياوش بيرانوند در هفتمين جلسه كميته درمان و حمايتهاي اجتماعي شورا با اشاره به اين مطلب كه مركز نگهداري و درمان معتادان (ماده ۱۶) بايد طبق دستورالعمل و پروتكل پيش برود و مراحل را بند به بند اجرا كنيم تا در روند درمان خللي وارد نشود، گفت: بعد از موافقت با كليات تاسيس مركز ماده ۱۶ و آماده شدن اين مركز توسط استان مرحله بعدي اخذ پروانه براي اين مركز است كه براي اخذ پروانه بايد بررسي شود مركز ماده ۱۶ شرايط لازم را براي اخذ اين پروانه دارد ياخير.
وي همچنين بيان داشت: حوزه درمان اعتياد مثل يك زنجيره است كه حلقههاي آن به همديگر متصل است. اگر حلقهايي كار خود را به خوبي انجام ندهد فعاليت كل زنجيره را مختل كرده است. پس بايد با همكاري منظم و منسجم وظيفه خود را به خوبي انجام دهيم تا به نتايج دلخواه و درست برسيم.
در بخش ديگري از اين جلسه، حجت الله فراشي رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر لرستان هم با اشاره به همايش چالشهاي ماده ۱۶ در تهران افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور از همكاري بيشائبه معاونت درمان تشكر و قدرداني كرده است و از دستگاههاي مرتبط با اين حوزه خواسته شده كه در روند درمان مركز ماده ۱۶ خللي ايجاد نكنند چرا كه هر گونه كوتاهي در اين امر براي جامعه مشكلساز خواهد شد و هر دستگاه با درست انجام دادن مسووليت خود، كمك خواهد كرد كه كار را به سرانجام برسانيم.
گفتني است در پايان جلسه مواردي از جمله: تامين كادر لازم جهت مركز ماده ۱۶ توسط فرماندهي انتظامي استان، اسكان زنان خياباني توسط سازمان بهزيستي و در اختيار قرار دادن اعتبار كاهش آسيب از سوي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي براي استفاده در مركز ماده ۱۶ به تصويب اعضا رسيد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر لرستان ۹۱/۱۰/۲