• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 12
7

فعالیت‎های پیشگیرانه ضامن سلامت جمعیت کشور در برابر اعتیاد

  • کد خبر : 47648
  • ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ - ۶:۲۵

  یک عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: براي مصون‌سازي جمعیت کشور، فعاليت‌هاي پيشگيرانه در ابعاد آموزش، اطلاع‌رساني، آگاه‌سازي، توسعه و تقويت فعاليت‌هاي جايگزين محيط‌هاي آموزشي ضروري است. فاطمه خانلویی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: برنامه‌هاي پيشگيري از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و روانگردان‌ها از اولويت‌هاي […]

 

یک عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: براي مصون‌سازي جمعیت کشور، فعاليت‌هاي پيشگيرانه در ابعاد آموزش، اطلاع‌رساني، آگاه‌سازي، توسعه و تقويت فعاليت‌هاي جايگزين محيط‌هاي آموزشي ضروري است.


فاطمه خانلویی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: برنامه‌هاي پيشگيري از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و روانگردان‌ها از اولويت‌هاي اساسي كشور است و بايد در کنار فعاليت‌هاي‌ دستگاه‌هاي فرهنگي كشور اجرایی شوند.


وی با بیان اینکه انسجام خانوادگي مهمترين عامل در نگرش منفي به مصرف موادمخدر صنعتی و شیمیایی است، ادامه داد: باورهاي مذهبي مهمترين متغيري است كه نگرش به مصرف مواد مخدر صنعتي و شيميايي و روان‌گردان‌ها را منفي مي‌كنند.


به گفته خانلویی، جوانان نگرش مدارا گري نسبت به مصرف موادمخدر دارند و مواد مخدر بیشتر در پاتوق‌های دوستانه شکل می‌گیرد.


این استاد جامعه‌شناسی افزود: مصرف موادمخدر ممکن است جزيی از سبك زندگي بخش کوچکی از جامعه باشد که باید براي جلوگيري از اين نگرش خانواده‌ها، دانشگاه‌ها، مراکز علمی، اصحاب قلم و مطبوعات به آموزش‌هاي تخصصي در حوزه پیشگیری اولیه از اعتیاد روي آورند و از این طریق شاهد یک حرکت هدفمند و مستمر باشیم.


خانلویی تاکید کرد: خانواده بايد به دو مسئله مهم توجه كند، يكي اينكه سهل انگار نباشد و بر رفت و آمدها، اعمال و رفتارهاي فرزندانشان نظارت داشته باشد و ديگر اينكه وقتي فردي معتاد شد وي را طرد و با او برخورد شديد نكند بلكه با آگاهي و رفتار هوشمندانه وي را تحت درمان و مداوا قرار دهد.


وی تصریح کرد: متاسفانه بسياري از والدين وقتي فردي از اعضاي خانواده معتاد شد او را از خانه بيرون كرده و هيچ حمايتي از وي نمي‌كنند، در اين صورت فرد معتاد تبديل به كارتن خواب می‌شود و بسياري از جوانان را به مصرف مواد مخدر آلوده مي‌كند، اين نگرش و كار والدین درست نيست بلکه ايد با مديريت درست، با اعتياد مقابله كرد.


عضو هيات علمي دانشگاه شهید بهشتی در پایان با تاکید بر اينكه در دسترس بودن مواد مخدر، باعث افزايش شمار معتادان ميشود، گفت: بايد توجه درست و اساسي به بحث پيشگيري اوليه از اعتياد و مقابله با آن از طريق مشاركت‌هاي عمومي و اجتماعي بشود تا در آينده‌اي نزديك نسل جوان به دليل اعتياد از بين نرود .


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۶٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=47648

برچسب ها