• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
4

مقابله با اعتیاد نیازمند ایمن سازی منازل، مدارس و محلات است

  • کد خبر : 47598
  • ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۵:۰۸

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان گفت: برای مقابله با مواد مخدر و خطر اعتیاد فرزندان باید ایمن سازی منازل، مدارس و محلات جدی گرفته شود و مسئولان امر و خانواده ها در این راستا اقدامات اساسی انجام دهند.به گزارش خبرنگار ایرنا محمد حسین شاهکویی عصر چهارشنبه در جلسه ستاد مبارزه با […]


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان گفت: برای مقابله با مواد مخدر و خطر اعتیاد فرزندان باید ایمن سازی منازل، مدارس و محلات جدی گرفته شود و مسئولان امر و خانواده ها در این راستا اقدامات اساسی انجام دهند.

به گزارش خبرنگار ایرنا محمد حسین شاهکویی عصر چهارشنبه در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر در فرمانداری آستارا افزود: ریشه بسیاری از جرائم و مشکلات نظیر سرقت، تجاوز به عنف، خشونت و طلاق اعتیاد است و کاهش شمار معتادان به کاهش جرم در جامعه منجر خواهد شد.


وی بیان کرد: متاسفانه تولید مواد مخدر در جهان نسبت به سال های گذشته ۷۰۰ برابر افزایش یافته و مساله اعتیاد به معضل اجتماعی تبدیل شده و باید همگان در مقابله با آن، احساس خطر و مسئولیت کنیم.


شاهکویی ادامه داد: مبارزه با اعتیاد از اولویت های نظام اسلامی است و ایران در این راستا تاکنون سه هزار و ۸۰۰ شهید و ۱۲ هزار جانباز تقدیم کرده و ۲۰۰ هزار جلد کتاب برای آگاهی خانواده ها و جوانان از خطر اعتیاد چاپ و نشر شده است.


شاهکویی گفت: اشاعه اعتیاد، سریع تر از اقدامات پیشگیرانه است و برای تقابل کامل با این خطر مهم در جامعه، باید با آموزش های لازم به توانمندسازی گروه های مختلف مردم اقدام شود.


فرماندار آستارا نیز در این جلسه واگذاری اقلام ورزشی از سوی اداره ورزش و جوانان این شهرستان به کمپ های ترک اعتیاد برای سوق دادن معتادان به ورزش و تندرستی را خواستار شد.


یونس رنجکش گفت: ۳۰۰ حلقه لوح فشرده حاوی مضامین آموزش پیشگیری از اعتیاد توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا تهیه شده و به زودی بین جوانان توزیع خواهد شد.


شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.


منبع: ایرنا ۹۷٫۰۶٫۱۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=47598

برچسب ها