• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
15

دو انتصاب جديد در ستاد مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 4753
  • ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۸:۵۴

وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر در احکام جداگانه‌ای دكتر فريد براتي سده را به سمت مديركل درمان و حمايت‌هاي اجتماعي و ‏دكتر سيد حسن موسوي چلك را به سمت مديركل دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردم‌نهاد اين ستاد منصوب كرد.‏ به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، در جلسه […]


وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر در احکام جداگانه‌ای دكتر فريد براتي سده را به سمت مديركل درمان و حمايت‌هاي اجتماعي و ‏دكتر سيد حسن موسوي چلك را به سمت مديركل دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردم‌نهاد اين ستاد منصوب كرد.‏

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، در جلسه معارفه‌اي كه صبح امروز با حضور مهندس طه طاهري قائم مقام دبيركل ستاد و جمعي از معاونان، مديران كل و كاركنان ستاد برگزار شد، مهندس طاهري احکام انتصاب مديران كل درمان و حمايت‌هاي اجتماعي و دفتر توسعه مشاركت‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردم‌ نهاد را از طرف دكتر عبدالرضا رحماني‌فضلي به نامبردگان اعطا كرد.

رحماني‌فضلي در بخشي از حکم دكتر براتي آورده است‎: لازم است با هدف تقويت فعاليت‌ها در حوزه درمان و حمايت‌هاي ‏اجتماعي، با اهتمام و جديت لازم نسبت به تنظيم و ابلاغ ‏برنامه‌هاي اين حوزه با همكاري دستگاه‌هاي عضو و مرتبط و بر‏اساس سياست‌ها و خط‌مشي‌هاي مصوب ستاد با اولويت تحت ‏پوشش قرار دادن درمان كليه معتادين كشور و بهره‌مندي از حمايت‌هاي ‏اجتماعي و حرفه‌آموزيي با استفاده از ظرفيت‌هاي مردمي و بخش خصوصي ‏اقدامات موثري به‌عمل آوريد.

همچنين در بخشي از حكم دكتر موسوي چلك آمده است: لازم است با هدف تقويت در حوزه مشاركت‌هاي مردمي و اجتماعي كردن امر ‏مبارزه با مواد مخدر و روان‌گردان‌ها نسبت به اتخاذ راهكارهاي مناسب ‏جهت مصون‌سازي جامعه از آسيب‌ها و تهديدهاي ناشي از مواد مخدر و روان‌گردان‌ها با بهره‌گيري و استفاده از تمامي ظرفيت‌هاي مردمي، اصناف و ‏خيرين جامعه و جلب همكاري و مشاركت دستگاه‌هاي اجرايي و اشخاص حقيقي و ‏حقوقي به‌منظور اجراي سياست‌ها و مصوبات ستاد با برنامه ريزي دقيق و هدفمند ‏اهتمام و تلاش نمائيد.

وي در پايان احكام، توفيق اين عزيزان را در راستاي انجام اين ماموريت خطير و اجراي برنامه‌ها ‏با رعايت اصول قانون‌مداري، اعتدال‌گرايي و منشور اخلاقي ‏دولت تدبير و اميد در ظل توجهات حضرت وليعصر (عج) و ‏رهنمودهاي حكيمانه مقام معظم رهبري «مدظله العالي» از درگاه ‏پروردگار قادر متعال خواستار شد.

گفتني است؛ دكتر براتي داراي دكتراي روانشناسي است و پيش از اين در سازمان بهزيستي؛ مدیر دفتر پیشگیری و درمان ‏اعتیاد، معاون پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي، مديرگروه مشاوره، سرپرست و مديركل دفتر امور زنان و خانواده و قائم ‏مقام امور فرهنگي و پيشگيري بوده است و همچنين دكتر موسوي چلك پيش از اين مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی ‏وزارت تعاون كار و رفاه اجتماعي، دبير كميته كشوري حمايت‌هاي اجتماعي ايدز، مديركل دفتر امور آسيب‌ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي را عهدار بوده است و در حال حاضر نيز ‏رياست انجمن‌ مددكاري اجتماعي ايران را برعهده دارد.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۱۰/۱۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=4753

برچسب ها