• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 0
7

عضویت ۱۴ هزار دانشجو در ۳۵۶ کانون‌ همیاران سلامت کشور

  • کد خبر : 47503
  • ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۵:۵۸

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از عضویت ۱۴ هزار و ۱۰۰ دانشجو در کانون‌های همیاران سلامت دانشگاه‌های کشور خبر داد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، دکتر منصوره‌السادات صادقی در سومین همایش ملی کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی […]


مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از عضویت ۱۴ هزار و ۱۰۰ دانشجو در کانون‌های همیاران سلامت دانشگاه‌های کشور خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، دکتر منصوره‌السادات صادقی در سومین همایش ملی کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور که در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: اکنون آسیب‌های اجتماعی و روانی یکی دغدغه‌ی اصلی همه کشورها محسوب می‌شود و ایران یکی از کشورهایی است که بسیار جدی بر روی آن تمرکز دارد و برای کاهش آن در جامعه تلاش می‌کند.


وی با اشاره به اینکه استفاده از نیروهای تاثیرگذار دانشجوی همیار سلامت روان یکی از راه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور است، عنوان کرد: ما سعی کردیم به واسطه آموزش‌های تخصصی دانشجویان در دانشگاه‌ها در قالب همیاران سلامت روان به کاهش آسیب های روانی و اجتماعی نظیر، اعتیاد، خودکشی، شکست عاطفی و… در کشور کمک کنیم.


دبیر علمی سومین همایش کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با اشاره به اهداف این همایش گفت: جذب و سازماندهی و تربیت دانشجویان به منظور انجام خدمات همیاری برای مقابله با آسیب های اجتماعی، تبادل تجربیات بین اعضای کانون‌ها و آشنایی با سازمان های موثر در فعالیت های پیشگیرانه و سلامت محور، تلاش برای تقویت روحیه انسان دوستی و نوع دوستی میان دانشجویان، آموزش های پیشگیرانه در زمینه آسیب های اجتماعی و روانی و توانمندسازی و تقویت روحیه خودباوری در زمینه اشتغال و کارآفرینی از جمله اهداف این همایش است.


صادقی با اعلام اینکه در حال حاضر ۱۴هزار و ۱۰۰ دانشجودر مجمع عمومی کانون‌های همیاران سلامت روان در دانشگاه‌های سراسر کشور عضو هستند، تصریح کرد: شکل‌گیری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان از سال ۹۴ کلید خورد و اکنون در سال ۹۷ به ۳۵۶ دانشگاه و موسسه آموزش عالی رسیده است. این کانون‌ها با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها شکل گرفته است.


وی با تاکید براینکه نتایج سیمای زندگی در دانشگاه مولفه ی مهمی است، بیان کرد: پیشگیری از مواد مخدر یکی از مهمترین آسیب های اجتماعی است که مقام معظم رهبری نیز بر روی آن تاکید دارند چراکه آسیب های زیادی را به دنبال خود دارد، شکست‌های عاطفی نیز اثرات روانی بسیاری دارد که گاهی به خودکشی نیز منجر می شود.


مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، استفاده از رویکرد دانشجویان همیارسلامت روان را یک رویکرد موثر دانست و اضافه کرد: همیار عضوی از شبکه دانشگاه است. همیار به معنای استفاده از سرمایه اجتماعی بوده که قرار است به همسالان خود در حوزه آسیب های اجتماعی کمک کنند و با توجه به اینکه همسن و سال هستند، تاثیر پذیری بیشتری خواهد داشت.


صادقی خاطرنشان کرد: نتایج پژوهش ها نشان می دهد که همیارانی موفق هستند که از نظر شخصیتی در میان دانشجویان محبوب باشند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی۹۷٫۰۶٫۱۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=47503

برچسب ها