• امروز : پنج شنبه - ۲۰ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 11 September - 2025
کل پست ها: 74846اخبار امروز : 0
8

برگزاری دوره‌های آموزشی مهارت‌های زندگی ویژه زوجین جوان در خراسان رضوی

  • کد خبر : 47400
  • ۰۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۵:۳۴

دوره‌های آموزشی مهارت‌های زندگی ویژه زوجین جوان توسط اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در سطح استان برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، مریم کاری کارشناس فرهنگی بانوان اداره کل تبیلغات اسلامی خراسان رضوی گفت: به منظور تحکیم بنیان خانواده‌ها، دوره های آموزشی مهارت‌های زندگی در […]

دوره‌های آموزشی مهارت‌های زندگی ویژه زوجین جوان توسط اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در سطح استان برگزار می شود.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، مریم کاری کارشناس فرهنگی بانوان اداره کل تبیلغات اسلامی خراسان رضوی گفت: به منظور تحکیم بنیان خانواده‌ها، دوره های آموزشی مهارت‌های زندگی در استان خراسان رضوی برگزار می‌شود.


وی با بیان اینکه ۵۰ دوره آموزشی مهارت های زندگی در استان در حال اجراست افزود: دوره های آموزشی در هر شهرستان متناسب با جمعیت آن سهمیه داده شده است که در حال حاضر دو هزار زوج از این دوره های آموزشی استقبال کرده و هر روز نیز به تعداد متقاضیان افزوده می‌شود.


کاری عنوان کرد: این جلسات آموزشی با پشتیبانی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و به صورت کاملاً رایگان برای زوجینی که پنج یا شش سال از آغاز زندگی‌شان گذشته است، در سطح استان در حال برگزاری است.


کارشناس فرهنگی بانوان اداره‌کل تبلیغات خراسان رضوی در رابطه با اهداف برگزاری این کلاس‌های آموزشی، گفت: آشنایی زوجین با وظایف و مسئولیت‌ها در زندگی مشترک، نحوه مدیریت بحران‌های زندگی و کاهش آمار طلاق از جمله اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.


وی افزود: این کلاس‌ها دارای هفت سرفصل آموزشی از جمله آشنایی با مؤلفه‌های ارتباط مؤثر بین همسران، تفاوت بین زن و مرد، مهارت حل تعارض، مهارت‌های جنسی، مسائل اقتصادی در خانواده، وظایف و حقوق متقابل زوجین نسبت به یکدیگر، خانواده و مراقبت‌های جنسی فرزندان است.


کارشناس فرهنگی بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی درخصوص برنامه‌های در دست اجرا، اظهار کرد: کلاس های آموزشی خانواده و مراقبت‌های جنسی با سه سرفصل نوزادی، نوجوانی و جوانی در قالب سه جلسه کاربردی برای مخاطبان برگزار شده است که توانسته است رابطه خوبی را میان فرزندان و اولیاء ایجاد کند و تأثیر مثبتی بر نهاد خانواده داشته باشد.


وی با بیان اینکه این کلاس‌ها در سال گذشته در ۱۶۰ مدرسه برگزار شد و حدود هفت هزار نفر از اولیاء در این کلاس‌ها شرکت کردند، اظهار کرد: با توجه به احساس نیاز آموزش و پرورش در خصوص برگزاری این کلاس‌ها، تصمیم داریم اگر بودجه کافی از سوی سازمان‌ها به دست بیاوریم، این طرح را در سال آینده به صورت استانی برگزار کنیم.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی۹۷٫۰۶٫۰۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=47400

برچسب ها