• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 12
4

افزایش تولید مواد مخدر در افغانستان به ۹ هزار تن

  • کد خبر : 47361
  • ۰۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۶:۴۷

  سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت : امسال طبق گزارش سازمان ملل تولید مواد مخدر در افغانستان به ۹ هزار تن خواهد رسید. افزایش تولید مواد مخدر در افغانستان به ۹ هزار تنبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما دکتر افشار در نشست خبری با گرامیداشت هفته دولت به وضعیت مواد مخدر در […]

 

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت : امسال طبق گزارش سازمان ملل تولید مواد مخدر در افغانستان به ۹ هزار تن خواهد رسید.

افزایش تولید مواد مخدر در افغانستان به ۹ هزار تنبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما دکتر افشار در نشست خبری با گرامیداشت هفته دولت به وضعیت مواد مخدر در یکسال گذشته اشاره کرد و افزود :تولید مواد مخدر در افغانستان از چهار هزار و ۶٠٠ تن به بیش از ٩ هزار تن رسیده و براساس برخی گزارش‌های غیررسمی تولید مواد مخدر در این کشور همسایه به ١٠ تا ١٢ هزار تن افزایش یافته و  در زمینه مقابله با عرضه ، کشور ما را دچار چالش کرده است.


وی ادامه داد: افغانستان نه تنها در زمینه تولید مواد سنتی بلکه در زمینه تولید گل و شیشه هم ورود پیدا کرده که مایه نگرانی است و باید با چشم تیزبین این همسایه را رصد کنیم. سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر موفقیت های مبارزه با مواد مخدر طی یک سال گذشته را در ٢ بعد کاهش تقاضا و مقابله با عرضه مواد مخدر اعلام کرد.


وی خاطرنشان کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر هماهنگ کننده و سیاستگذار است و آنچه که به عنوان سیاست تدوین و برنامه ریزی می کند، دستگاه های اجرایی برای مبارزه با مواد مخدر اعمال می کنند.


افشار افزود : مهم ترین توفیق ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاه های مقابله ای در بعد کاهش تقاضا شامل پیشگیری، درمان، کاهش آسیب، افزایش مشارکت های اجتماعی و صیانت از بهبود یافتگان، افزایش چشمگیر ارائه خدمات پیشگیری در کشور است.


معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: طرح توانمندسازی دانش آموزان مقطع دوم متوسطه اخیرا برای پیشگیری دانش آموزان اجرا شده است.


افشار ادامه داد: طرح کاج (کاربست اجتماعی جامعه کار و تولید) در محیط های کاری و صنعتی برای کارگاه های دارای ۵٠ تا ۵٠٠ نفر نیرو اجرا شده است و همچنین راه اندازی کانون های همیاران سلامت روانی و اجتماعی دانشجویان در محیط های دانشگاهی نیز آموزش های پیشگیرانه با هدف کاهش تقاضای مواد مخدر در حال اجراست.


وی افزود : فعالیت کانون های همیاران سلامت روانی و اجتماعی دانشجویان با مشارکت دانشجویان و توسط خود آنان انجام می شود .


منبع: صدا و سیما ۹۷٫۰۶٫۰۴

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=47361

برچسب ها