• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 18
10

لزوم تجهیز امکانات ورزشی در مرکز نگهداری درمان و کاهش آسیب معتادان

  • کد خبر : 47172
  • ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۷:۳۹

  سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی از مدیرکل ورزش و جوانان استان خواستار تجهیز امکانات ورزشی مورد نیاز و مناسب برای مددجویان مرکز نگهداری درمان و کاهش آسیب معتادان شد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان شمالی دکتر محمود ثمینی در بازدید از مرکز ماده ۱۶ استان […]

 

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی از مدیرکل ورزش و جوانان استان خواستار تجهیز امکانات ورزشی مورد نیاز و مناسب برای مددجویان مرکز نگهداری درمان و کاهش آسیب معتادان شد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان شمالی دکتر محمود ثمینی در بازدید از مرکز ماده ۱۶ استان ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته، مدیریت مرکز ماده ۱۶ را وظیفه‌ای دشوار و هوشمندانه دانست و گفت: مدیر مرکز بایستی در راستای مطالبه‌گری از دستگاه‌های عضو تلاش کند و سطح کیفی خدمات مورد انتظار را افزایش دهد.


وی با اشاره به اهمیت مسأله درمان افراد ارجاعی به مرکز ماده ۱۶ افزود: باید اقدامات برجسته‌ای به لحاظ فرهنگی- اجتماعی و روانشناختی جهت جلوگیری از بازگشت دوباره افراد به وضعیت تجاهر انجام داد.


سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری در ادامه فعالیت‌های ورزشی را یکی از مهمترین ارکان توانمندسازی جسمی بیماران مقیم در حین درمان عنوان کرد و از مدیرکل ورزش و جوانان استان خواست امکانات ورزشی مورد نیاز و مناسبی را برای استفاده مددجویان مقیم مرکز تهیه کند.


همچنین دکتر قربانی مدیرکل بهزیستی و رئیس کمیته هماهنگی مرکزنگهداری، درمان و کاهش آسیب موضوع ماده ۱۶ استان اظهار داشت: حدود ۹۴ درصد از فعالیت‌های بهزیستی استان از طریق برون سپاری به بخش خصوصی انجام می‌شود و تلاش بر این است مدیریت مرکز نیز به پیمانکار متخصص در امر درمان و بازتوانی اعتیاد واگذار شود.


وی با اشاره به افزایش ظرفیت پذیرش در مرکز ماده ۱۶به ۱۵۰نفر اذعان کرد: بایستی اقدامات مرکز در راستای اقدامات فرهنگی و اجتماعی و توانمندسازی پس از خروج متمرکز شود و این اقدامات در مرکز جامعه پذیری و توانمندسازی پس از خروج که در شرف افتتاح است صورت خواهد گرفت.


در پایان این بازدید، جلسه کمیته هماهنگی مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب موضوع ماده ۱۶ استان  با ریاست سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی برگزار و شهردار بجنورد و سایر مدیران، آمادگی خود را جهت تقویت مرکز اعلام کردند.


منبع:روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان شمالی۹۷٫۰۵٫۲۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=47172

برچسب ها