دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان گفت: اجرای طرح جوامع تسهیلگری و تدوین سند توسعه اقتصادی و اشتغال زایی، مواد مخدر و آسیب های آن را به حداقل ممکن خواهد رسید.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سمنان؛ محمدحسین همتی در جلسه طرح جوامع تسهیلگری و تدوین سند توسعه اقتصادی و اشتغال زایی روستای تلوبین از توابع شهرستان میامی گفت: امروز در این طرح علاوه بر آموزش ۴۰ نفر از خواهران و برادران تسهیلگر برای توانمند کردن مردم این روستا و دیگر روستاهای همجوار، همه ظرفیتهای بالقوه این روستا با محوریت و مدیریت دفتر امور اجتماعی استانداری سمنان شناسایی شده است.
وی به آسیب های اجتماعی به ویژه مواد مخدر اشاره کرد و بیان داشت: این طرح اگر جامع و کامل اجرا شود مواد مخدر و آسیب های آن به حداقل ممکن خواهد رسید .
دبیر شورا افزود: عواملی همچون استرس، فشارهای روحی و روانی، بیکاری، فقر و نداشتن نشاط و شادابی در بروز اعتیاد موثر هستند می بایست همه مسئولین اجرایی چارهاندیشی مناسب انجام دهند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سمنان۹۷٫۰۵٫۱۸