معاون پيشگيري اداره كل بهزيستي استان خراسان شمالي با بيان اينكه مركز غير مجاز درمان اعتياد در استان وجود ندارد، گفت: ۷۰ مركز درمان مجاز و بازتواني اعتياد زير نظر اين اداره كل در شهرستانهاي استان فعال است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ هاجر پاكدين با اعلام اين مطلب گفت: در سالجاري نه هزار و ۲۳۰ سرنگ از معتادان استان طي سالجاري جمع شده و همچنين طي اين مدت، ۱۳ هزار و ۶۵۰ سرنگ بين معتادان توزيع و خدمات كاهش آسيب در قالب بستههاي بهداشتي از جمله سر سوزن، الكل، شامپو و صابون در محلههاي آسيب خيز توزيع شده است.
وي با اشاره به فعاليت سه مركز گذري و كاهش آسيب سازمان بهزيستي در شهرستانهاي بجنورد، شيروان و فاروج كه هريك دو تيم سيار دارد، افزود: در هر يك از شهرستانهاي بجنورد و شيروان نيز يك مركز اقامت سرپناه شبانه براي معتادان كارتن خواب با ظرفيت ۳۰ نفر فعال است.
پاكدين اظهار داشت: يكي ديگر از فعاليتهاي مراكز گذري و كاهش آسيب، آموزش مصرفكنندگان تزريقي و مواد در رابطه با تزريق ايمن و راههاي انتقال ويروس HIV و هپاتيت B و C است.
وي افزود: بيماران پس از ترخيص تحت پوشش خدمات مختلفي از جمله مشاوره خانوادگي و فردي، مددكاري و معرفي به سازمان آموزش فني و حرفهاي براي اشتغال قرار ميگيرند.
منبع خبر: شوراي هماهنگي مبارزه با مو.اد مخدر استان خراسان شمالي ۹۲/۱۰/۷