• امروز : سه شنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 6 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 0
8

الگوی درمان معتادان باید متحول شود

  • کد خبر : 46738
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۳:۴۲

وزیر کشور با بیان اینکه روش های درمان معتادان باید متحول شود گفت : در سطح خرد و برنامه ریزی کوتاه مدت نیز بارها در جلسات متعدد به بحث مواد مخدر و اعتیاد پرداختیم. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، آقای رحمانی فضلی در یکصد و سومین جلسه شورای اجتماعی کشور افزود : […]

وزیر کشور با بیان اینکه روش های درمان معتادان باید متحول شود گفت : در سطح خرد و برنامه ریزی کوتاه مدت نیز بارها در جلسات متعدد به بحث مواد مخدر و اعتیاد پرداختیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، آقای رحمانی فضلی در یکصد و سومین جلسه شورای اجتماعی کشور افزود : معتادانی که در شهر تهران جمع اوری می شوند و شهرستانی هستند ، به شهرهای خودشان بازگردانده شوند و درمان در شهر خودشان صورت گیرد.


وزیر کشور با بیان اینکه اکنون مراکز اقامتی معتادان متجاهر(مراکز ماده ۱۶) ما در شهر تهران ظرفیت گنجایش ۸ هزار نفری دارد ، گفت : این معتادان بعد از سه ماه درمان و نگهداری طبق قانون باید آزاد شوند که دوباره به چرخه اعتیاد باز می گردند.


وی در ادامه به ساخت برخی نقاهتگاهها و مراکز درمانی جدید اشاره کرد و گفت : این مراکز باید در هر کجای شهر تهران که نیاز است ، ساخته شود و این کار را باید وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی با جدیت دنبال کنند.


رحمانی فضلی افزود : بحث شهر تهران را استاندار تهران پیگیری کند تا ظرفیت را بالا ببریم و نگذاریم افراد معتاد دوباره به خیابان برگردند چون وقتی به خیابان بر می گردند ، عامل توزیع کنندگان مواد مخدر می شوند.


وی گفت : با اجتماعی شدن موضوع مبارزه با مواد مخدر باید جلوی این را بگیریم و وقتی این همه هزینه می کنیم و وقت می گذاریم اگر این افراد در جامعه پذیرفته نشوند و اشتغال نداشته باشند ، راهی ندارند بجز اینکه دوباره به دامن اعتیاد برگردند.


رحمانی فضلی افزود : خارجی های کف خیابان باید جمع آوری شوند و در بحث تکدی گری اگر جلو آنها گرفته نشود به ویژه که اخیرا از پاکستان و بنگلادش و حتی کشورهای آفریقایی وارد ایران می شوند که اگر با این افراد برخورد جدی نشود ، نمی توان آنها را از کف خیابان جمع کرد.


منبع: صدا و سیما ۹۷٫۰۴٫۳۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=46738

برچسب ها