دبير شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی از برگزاری همايش بزرگ دوچرخه سواري به مناسبت هفته جهاني مبارزه با مواد مخدر در مسير بلوار امير سپهد شهيد صياد شيرازي خبر داد و گفت: در اين همايش بيش از ۲۰۰ دوچرخه سوار شركت کردند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي؛ علی زندی ضمن ایراد سخنرانی و گرامیداشت یاد و خاطر شهدای گرانقدر مبارزه با مواد مخدر مواد بیان داشت: ورزشكاران بايد در امر اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر در خط مقدم مبارزه با این پديده شوم باشند.
وی برگزاری مسابقات ورزشی را یکی از مناسب ترین بستر نشاط اجتماعی دانست و افزود: ورزش سد محکمی در مقابل آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد است.
در پايان اين همايش از سوي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان به نفرات اول تا سوم جوایزی اهداء شد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي۹۷٫۰۴٫۲۰