• امروز : سه شنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 6 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 0
3

آموزش‌های همگانی در راس برنامه‌های مقابله با اعتیاد قرار گیرد

  • کد خبر : 46627
  • ۱۹ تیر ۱۳۹۷ - ۴:۱۵

یک کارشناس علوم توانبخشی و بهزیستی گفت: آموزش‌های همگانی با تدریس سرفصل‌های آشنایی با مضرات انواع مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در جهت اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر ضروری است. مهین فائض‌پور در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: البته باید نقش گروه‌های همسالان در مصرف […]


یک کارشناس علوم توانبخشی و بهزیستی گفت: آموزش‌های همگانی با تدریس سرفصل‌های آشنایی با مضرات انواع مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در جهت اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر ضروری است.


مهین فائض‌پور در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: البته باید نقش گروه‌های همسالان در مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی  و گرایش به سمت آن‌ها، بیماری‌های عفونی مرتبط با سوء مصرف مواد مخدر، مهارت‌های مقابله با فشار روانی و مقاومت در برابر گروه‌های دوستانه به سمت اعتیاد و نه گویی به آن‌ها و آشنایی به علائم خرده مصرف‌های مصرف کننده در آموزش های همگانی گنجانده شود.


وی با بیان اینکه نوجوانان باید همواره هوشیار ،آگاه و مراقب باشند تا توسط دوستان ناباب به دامان اعتیاد کشیده نشوند، اظهار کرد: برای آموزش های همگانی بویژه به نوجوانان و جوانان می توان از کانون‌های فرهنگی، بهزیستی و جمعیت هلال احمر کمک گرفت تا با تشکیل زنجیره انسانی نه به اعتیاد در سطح جامعه به سمت حمایت از سلامت و مبارزه با اعتیاد حرکت کرد.


این کارشناس، اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و شیمیایی را از جمله بالاترین مشکلات جامعه بویژه جوانان دانست و ادامه داد: به همین منظور باید برای جامعه عاری از مواد مخدر صنعتی و شیمیایی از سنین کم فرهنگ سازی را آغاز کرد.


فائض پور با اشاره به اینکه برگزاری کارگاه‌های آموزش پیشگیری از اعتیاد برای عموم شهروندان با هدف توسعه خدمات پیشگیری و افزایش مهارت‌های نه به اعتیادضروری است گفت اعتیاد مهم‌ترین آسیب اجتماعی بوده و آموزش مهارت‌هاي زندگي بايد همراه با ‌ارتقاي رفتار مسئولانه، ‌اعتماد به خود، برابري و پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي باشد.


وی تصریح کرد: اثر بخشي آموزش مهارت‌هاي زندگي براي پيشگيري از مصرف مواد مخدر بيشتر از اقدامات و برنامه‌هاي ديگر است، براي كنترل و كاهش عرضه و تقاضاي مواد مخدرصنعتی و شیمیایی در سطح كشور بايد اين برنامه بخشي از برنامه جامع و مداوم ارتقاي سلامت باشد و طي سال‌هاي متوالي در مدرسه و محيط‌هاي ديگر اجرا شود.


 این کارشناس علوم توانبخشی و بهزیستی خاطرنشان کرد: بنابراين سياستگزاران و دست اندركاران امر مبارزه با مواد مخدر بايد افراد را به‌صورت فعالانه در فرآيند يادگيري و پيشگيري اوليه از اعتياد مشاركت و آنان را تشويق كنند تا تجربيات يادگيري خود را در ساير مسائل اجتماعي و بهداشتي به كار ببرند.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۴٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=46627

برچسب ها