• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 6
8

مبارزه با مواد مخدر باید همگانی شود

  • کد خبر : 46578
  • ۱۶ تیر ۱۳۹۷ - ۶:۵۰

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند گفتمان اجتماعی است و باید همگانی شود. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، احمد حسین زادگان در همایش منطقه‌ای صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر با حضور مسئولین ۶ استان کشور […]

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند گفتمان اجتماعی است و باید همگانی شود.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، احمد حسین زادگان در همایش منطقه‌ای صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر با حضور مسئولین ۶ استان کشور که در مجتمع بهزیستی ساری برگزار شد، افزود : سیاست دولت تدبیر و امید در مبارزه با مواد مخدر اجتماعی کردن آن و بهره گیری از توان مردمی در قالب سمن هاست.


وی تاکید کرد : باید تشکل های مردم نهاد از تخصص نیروهای کارآمد در این حوزه استفاده کنند و کارها نیز لازم است با برنامه و بهره گیری از تجهیزات روز باشد.


حسین زادگان آگاهی رسانی از سوء مصرف مواد مخدر را مسئولیت اجتماعی همگانی و از مراحل اصلی اجتماعی شدن مبارزه دانست و گفت : نیروهای انتظامی و امنیتی در زمینه مبارزه با مصرف و قاچاق مواد مخدر ، اقدامات موثری انجام داده اند و شهدایی را در این مسیر تقدیم کرده‌اند و به پاس خون آن شهدا ، باید در مبارزه با مواد مخدر، تلاش بیشتری داشته باشیم.


وی افزود : استکبار جهانی برای مقابله با انقلاب اسلامی در طول سالیان پیروزی انقلاب اسلامی از راههای مختلفی وارد شده اند تا بتوانند به این نظام آسیب برسانند و یکی از آن راهها آلوده کردن جوانان ما به استعمال مواد مخدر است.


معاون استاندار مازندران برگزاری همایش معاونان و دبیران شورای هماهنگی  مبارزه با مواد مخدر  و سمن های موضوعی هفت استان کشور در ساری را فرصتی برای تبادل نظر و بهره گیری استانی در مبارزه با مواد مخدر دانست و گفت : باید برنامه های خود را در مبارزه با مواد مخدر ضمن برخورداری از توان مردم و تشکل های مردم نهاد روزآمد کنیم و کارکردهای پیشین نیز مورد آسیب شناسی بیرونی قرار گیرد.


در مازندران طبق آمار حدود ۶۰ هزار معتاد شناسایی شدند که حدود ۵۶ هزار نفرشان در مراکز درمانی در حال ترک اعتیاد هستند.


همایش معاونان سیاسی ، امنیتی و اجتماعی و دبیران شوراهای هماهنگی و سازمانهای مردم نهاد  استان های مازندران، تهران، البرز، قزوین، گیلان، گلستان و سمنان با رویکرد گفتمان سازی و اجتماعی سازی مبارزه با مواد مخدر در ساری برگزار شد.


همچنین علی اصغر میرزایی در حاشیه این همایش گفت: سمن‌های فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد استان‌های مازندران، تهران، البرز، قم، قزوین، گلستان و سمنان در این همایش حضور داشتند و نقش و جایگاه سازمان ها و مراکز غیردولتی در محورهای مشارکت عمومی، گفتمان سازی، پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی ، کارآفرینی و حمایت های اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت.


وی تصریح کرد: محورهای همایش گفتمان‌سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر در قالب دو پنل علمی و پژوهشی برگزار شد که تمامی طرح های علمی از سوی اعضای هیات علمی دانشگاه های مازندران و کارشناسان اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت .


دبیر شورا با بیان اینکه همایش یاد شده با مشارکت سازمان های مردم نهاد استان برگزار شد، افزود: کمیته توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد مازندران طبق برنامه های ستاد کشوری وظایف خود در این همایش را برون سپاری کردند.


میرزایی در ادامه خاطرنشان کرد: در این همایش سازمان های مردم نهاد سطح یک استان از شهرستان ها نیز مشارکت داشتند.


وی با اشاره به نقش مشارکت عمومی در امر مبارزه با مواد مخدر و ضرورت بسترسازی فرهنگی و اجتماعی جهت کنترل این بحران، تصریح کرد: دولت در این راستای با اتخاذ رویکرد اجتماعی با استفاده از توانمندی های موجود در بین اقشار مختلف جامعه از جمله دانشگاهیان ، سازمانهای مردم نهاد ، روحانیون و … می تواند به کاهش آسیب ها کمک کند.


دبیر شورا برگزاری همایش گفتمان‌سازی اجتماعی مبارزه با مواد مخدر را فرصتی مغتنم جهت مشارکت تمامی کارشناسان ، علاقه مندان و دلسوزان دانست و افزود: همه افراد می توانند با ارائه دیدگاه ها و تجربیات خود سهمی جهت ساختن جامعه ای بهتر ایفا نمایند .


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۷٫۰۴٫۱۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=46578

برچسب ها