• امروز : شنبه - ۲۵ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 16 - رمضان - 1446
  • برابر با : Saturday - 15 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 0
11

دیدار استاندار خوزستان با خانواده شهید مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 46544
  • ۱۶ تیر ۱۳۹۷ - ۴:۲۷

استاندار خوزستان به همراه جمعی از مسئولان شهرستان بهبهان با خانواده شهدا و جانبازان عرصه مبارزه با مواد دیدار و از آنان دلجوئی کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان؛ دكتر شريعتي به همراه لامي زاده رئیس دبیرخانه شورا، فرماندار، امام جمعه و جمعی از مسولین شهرستان بهبهان با […]


استاندار خوزستان به همراه جمعی از مسئولان شهرستان بهبهان با خانواده شهدا و جانبازان عرصه مبارزه با مواد دیدار و از آنان دلجوئی کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان؛ دكتر شريعتي به همراه لامي زاده رئیس دبیرخانه شورا، فرماندار، امام جمعه و جمعی از مسولین شهرستان بهبهان با خانواده شهیدان “علی آبروشن” و “غلامرضا کلاه مال اسلامی” و جانباز “فضل الله ضامن پیشه” از تلاشگران و مجاهدان مبارزه با مواد مخدر شهرستان بهبهان دیدار و از آنان دلجوئی کرد.


 غلامرضا شریعتی گفت: مسیر مبارزه با مواد مخدر مسیر مبارزه با تباهی جامعه است مسیری است که موجب از بین رفتن و تباهی روح و روان انسانی شده و انسان را از مسیر صحیح و درست کمال خارج می کند.


وی افزود: اعتیاد، منشا بسیاری از مفاسد و آسیب‌های اجتماعی است و فردی که معتاد می‌شود علاوه بر اعتیاد، به آسیب‌های دیگری نیز دچار می‌شود بنا بر این مقابله با اعتیاد می‌تواند موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی شود.


استاندار با بيان اينكه امر مبارزه با مواد مخدر مختص دستگاه هاي دولتي نيست، تصريح كرد: در اين امر نيازمند مشاركت عمومي هستيم و از مردم مي خواهيم در قالب سازمان هاي مردم نهاد، دستگاه ها را در اين مبارزه مهم ياري كنند.


شریعتی ضمن گرامیداشت نام و یاد وخاطره تمامی شهدا مخصوصاً شهدای مبارزه با مواد مخدر، بیان داشت: شهادت و مجاهدت در مسیر مبارزه با مواد مخدر در حقیقت ایثار در راه کمال جامعه انسانی است و این یعنی اینکه سرمایه های انسانی که مهم ترین سرمایه ملی هستند با جانفشانی‌های این عزیزان مصون خواهند ماند و آنها با ایثار جان خود برای ما  امنیت روحی و روانی را به ارمغان آورده و همه ما در واقع امنیت و آسایش اجتماعی امروز را مدیون جانفشانی شهدا و ایثار جانبازان هستیم .


 وی افزود : بر خود فرض دانستیم که در هفته مبارزه با مواد مخدر با حضور در کنار خانواده این عزیزان یاد این شهدای عزیز را گرامی بداریم و از صبوری و تحمل و بردباری خانواده های مکرمشان تقدیر کنیم.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان۹۷٫۰۴٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=46544

برچسب ها