دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: مصرف مواد مخدر موجب افزایش جرائم، زندانیان مواد مخدر، مخاطرات بهداشتی، مانع توسعه کشور، خسارات سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومانی و شهادت دهها نفر از جوانان در مبارزه با مواد مخدر شده است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی؛ بهروز مهدوي در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در بیت امام جمعه تبریز برگزار شد، با اشاره به اینکه ۵ تیر ماه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر است، اظهار کرد: امروز نخستین آسیب اجتماعی در کشور مربوط به مواد مخدر است که مبارزه با آن در استان ما نیز در اولویت نخست قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه مصرف مواد مخدر موجب افزایش جرائم، زندانیان مواد مخدر، مخاطرات بهداشتی، مانع توسعه کشور، خسارات سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومانی و شهادت دهها نفر از جوانان در مبارزه با مواد مخدر شده است، گفت: راهبرد عمده ما در مبارزه با مواد مخدر، کار فرهنگی است که در مهندسی مبارزه با مواد مخدر تغییر ایجاد کردیم.
دبیر شورا با بیان اینکه فضای مجازی بسیار اغواگرانه در ترویج مواد مخدر فعال است، گفت: بخش قابل توجه رویآوری به مواد مخدر صنعتی از این فضا نشأت میگیرد و موجب افزایش جوان گزینی مواد مخدر شده است.
مهدوی تاکید کرد: باید با آگاه سازی اجتماعی و افزایش توانمندی خانوادهها در مقابله با مواد مخدر، با این بلای خانمان سوز مبارزه کنیم.
وی ادامه داد: ما متعهدیم به مردم و به نظام که برای کارهای بر زمین مانده که مهمترین آن مبارزه با مواد مخدر است تلاش میکنیم لذا باید اقدامات خود را در این جهت به روزتر کنیم.
دبیر شورا با اشاره به ساخت مجموعه فيلمهاي متعدد در خصوص آسيب هاي اجتماعي توسط دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، به مجموعه آتش در نيستان و فيلم سينمائي تبريز ۲۰۱۸ به تهيه كنندگي و كارگرداني محراب نورزاده اشاره کرد.
همچنین حجت الاسلام سید محمد علی آل هاشم در دیدار با کارکنان شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۷ به دستور رهبر کبیر انقلاب ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری تشکیل شد. وی ادامه داد:این امر نشان دهنده عزم جدی نظام جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر و دست های پنهان استکبار جهانی در پشت سر آنهاست.
حجت الاسلام آل هاشم گفت: یکی از مصادیق دشمنی غرب با نظام جمهوری اسلامی گسترش مواد مخدر در بین جوانان و ناامید کردن آنان نسبت به نظام و آینده کشور است.
وی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران هزینه های مادی و معنوی زیادی در راه مبارزه قاچاق مواد مخدر متحمل شده، ولی استکبار جهانی و هم پیمانانش حاضر به همکاری با ایران در مبارزه با مواد مخدر نیستند.
امام جمعه تبریز افزود: مهم ترین عامل گرایش جوانان به مواد مخدر فقر و بیکاری، سرخوردگی اجتماعی و جدایی والدین است.
وی ادامه داد: متاسفانه شورای امنیت سازمان ملل به صورت جدی و قاطع با موضوع مبارزه با مواد مخدر تصمیم گیری و برخورد نمی کند که این امر باعث افزایش تعداد معتادان در جهان شده است.
حجت الاسلام آل هاشم اضافه کرد: نابودی جوانان ایران اسلامی یکی از اهداف و سیاست های استکبار جهانی است که در این راستا از طریق ترویج مصرف مواد مخدر دربین جوانان اقدام کرده اند.وی گفت: دشمنان نظام آگاه هستند که امکان مقابله نظامی با ایران اسلامی را ندارند و از این رو از طریق جنگ نرم جوانان ما را مورد هدف قرار داده اند.
همچنین محراب نورزاده تهیه کننده و کارگردان مجموعه آتش در نیستان که با دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همکاری می نماید در پايان در خصوص فيلم تبريز ۲۰۱۸ كه بزودي اكران خواهد شد به خدمت اعضا و امام جمعه توضيحاتي را ارائه کرد و گفت: فيلم سينمايي آغلاما سودام نیز در سينما ناجي شهرستان تبريز با حضور بيش از ۳۰۰ نفر از هنرمندان ، دانشجويان، مسئولين استاني و عموم مردم اكران شد.
وی توضیح داد: اين مجموعه از سال ۹۰ تحقيقات خود را در مورد آسيب هاي اجتماعي شروع کرده که در سال ۹۲ با همکاري شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي اولين فيلم سينمايي به نام آتش در نيستان با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي پروانه نمايش دريافت کرد.
اين کارگردان همچنين ادامه داد: اين مجموعه با پرداختن به معضلات جامعه که درسال ۹۳-۹۴ با همکاري شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي سه قسمت ديگر از اين مجموعه به نام (اغلاما سودام ) توليد و از وزارت فرهنگ و ارشاد پروانه نمايش دريافت کرد و اين مجموعه همچنان ادامه دارد.
نورزاده در خصوص ساير بخش هاي مجموعه آتش در نيستان گفت: بغير از آغلاما سودام ؛ فيلم هاي تهمت، بيگانه درخانه و زيرپل، ديگر قسمت هاي مجموعه آتش در نيستان است که با همکاري شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي تهيه و توليد شده است.
وی خاطر نشان کرد: فیلم تبریز ۲۰۱۸ به موضوع آسیب های کالای قاچاق و مصرف مواد مخدر در جامعه می پردازد، با انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی و همچنین به عنوان شهر اولین ها و نیز شهر عاری از معتادان متجاهر، علاوه بر تهران و البرز؛ آذربایجان شرقی نیز میزبان این فیلم سینمایی شده است .
این کارگردان ادامه داد: سیروس میمنت، فاطمه شکری، فرحنازمنافی ظاهر، سیامک اشعریون، مهدی تارخ، عاطفه رحمان پور، مرتضی موفق ، سید احمدامامیه ، اسماعیل خانمحمدی ، اصغر بیات ، محمد عبادزاده و کارولین دمن از کشور هلند بازیگران این فیلم سینمایی تبریز ۲۰۱۸ هستند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی۹۷٫۰۴٫۱۱