• امروز : جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 4 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
11

تعلق داشتن به جامعه عاملي موثر در پيشگيري از اعتياد

  • کد خبر : 46360
  • ۱۱ تیر ۱۳۹۷ - ۷:۵۹

  دبیر شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان تعلق داشتن به جامعه را عاملي موثر در پيشگيري از اعتياد و آسیب های اجتماعی برشمرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان؛ سليم كريمي با حضور در برنامه گردهمايي اعتياد كه توسط دو هفته نامه ئالا به مناسبت هفته […]

 

دبیر شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان تعلق داشتن به جامعه را عاملي موثر در پيشگيري از اعتياد و آسیب های اجتماعی برشمرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان؛ سليم كريمي با حضور در برنامه گردهمايي اعتياد كه توسط دو هفته نامه ئالا به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر و با حضور روحانيون، خبرنگاران، هنرمندان، مديران،‌اعضاي شوراي شهر، سازمان هاي مردم نهاد و جمعي از فعالين اجتماعي برگزار شد، گفت: در هر جامعه اي اگر مردم به هم نوع و كشور خود تعلق داشته و در مورد آينده يكديگر احساس مسئوليت کنند آن جامعه دچار كم‌ترين آسيب مي شود پس تعلق داشتن در كاهش آسيب و پيشگيري از اعتياد مي تواند موثر باشد.


وی افزود: با توجه به فرهنگي بودن استان كردستان و دارا بودن پتانسيل هاي مناسب از جمله هنرمندان، شاعران، اين استان مي‌توان در بحث پيشگيري از اعتياد و آسيب هاي اجتماعي بسيار موثر عمل كند، زيرا بسياري از شاعران آنقدر قلمشان قدرت دارد كه با يك متن مي توانند هزاران نفر را متحول کنند.


دبیر شورا خاطر نشان كرد: سن اعتياد در حال كاهش است و بايد آموزشهاي لازم به كودكان و نوجوانان در اين رابطه به خوبي داده شود مثلا در بحث فرهنگي، شاعران مي توانند از شعرهاي كودكانه براي رساندن مطلب به كودكان و نوجوانان اقدام نمايند كه به نظر من مي تواند بسيار با اهميت باشد.


وی گفت: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اين آمادگي را دارد تا هر لحظه و در هر مكان كه مردم خصوصآ هنرمندان و فرهنگيان استان اعلام آمادگي نمايند كلاسهاي آموزشي گذاشته شود، همچنين كريمي از بانيان برگزاري اين برنامه و احساس مسئوليت آنها تشكر و قدرداني نمود و ابراز اميدواري كرد كه اميدوارم روزي برسد امر مبارزه با مواد مخدر يك امر اجتماعي و همه گير شود.


اعتياد، مادر آسيب هاي اجتماعي است
همچنین ناصر كريميان رييس بهزيستي شهرستان ديواندره در نماز جمعه اين هفته شهرستان گفت: يكي از آسيب هايي كه تمام دنيا را با خطر فروپاشي خانواده ها و علي الخصوص قشر جوان  درگير خود کرده است، اعتياد است. كساني كه از فروش مواد مخدر در برابر سرمايه و پول ، مرگ و فروپاشي خانواده ها را به مردم هديه مي دهند و جز به ماديات فكر ديگري نمي كنند در دنياي اخرت جزاي كار خود را مي بينند.


وي افزود: استان كردستان مبارزه با مواد مخدر را در اولويت برنامه هاي خود قرار داده است از اين رو مي توان به تقديم نمودن شهداي زيادي در اين راه اشاره كرد.


رئيس بهزيستي شهرستان گفت: مواد صنعتي بسيار خطرناك تر از مواد سنتي است و درصد تخريب جسم، روح و روان آن هم چندين برابر بيشتر است و براي عرضه كنندگان اين مواد سود هاي كلاني را بهمراه دارد.


كريميان از تلاشهاي نيروي انتظامي استان خصوصآ پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان و تمامي دست اندركاران  در حوزه مقابله و نيز كاهش آسيب هاي  اجتماعي قدرداني و اظهار امیدواری کرد که روند مبارزه با مواد مخدر در آينده بهتر شود.


حمايت از سازمان هاي مردم نهاد بايد در اولويت برنامه هاي ادارات قرار دارد
همچنین خديجه زندسليمي مدير عامل موسسه ژينكوي هاودلي در همایش مبارزه با آسیب های اجتماعی گفت: امروزه سازمان هاي مردم نهاد پاي كار آمده اند و نسبت به پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي قدم هايي كوچك اما موثري را بر مي دارند.


وی افزود: حمايت از سازمان هاي مردم نهاد بايد در اولويت برنامه هاي ادارات قرار دارد تا بتوان اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر را شاهد باشيم.


زندسلیمی عنوان كرد: رمز موفقيت در هركاري تلاش و پشتكار است و امروز شاهدیم كه سازمان هاي مردم نهاد با كمترين سرمايه و حمايت، بيشترين بازخورد را دارند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۷٫۰۴٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=46360

برچسب ها