• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
8

برگزاري همايش صيانت و گفتمان سازي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر در هرمزگان

  • کد خبر : 46238
  • ۰۹ تیر ۱۳۹۷ - ۶:۵۵

همايش صيانت و گفتمان سازي اجتماعي به مناسبت سالروز جهاني مبارزه با موادمخدر با حضور مسئولين استاني، اعضاء شوراي هماهنگي و كميته‌هاي تخصصي، نمايندگان سازمان‌هاي مردم‌نهاد فعال در حوزه‌هاي فرهنگي و پيشگيري و درمان و پزشكان درمانگر اعتياد استان در سالن فرهنگسراي طوبي بندرعباس برگزار شد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر […]


همايش صيانت و گفتمان سازي اجتماعي به مناسبت سالروز جهاني مبارزه با موادمخدر با حضور مسئولين استاني، اعضاء شوراي هماهنگي و كميته‌هاي تخصصي، نمايندگان سازمان‌هاي مردم‌نهاد فعال در حوزه‌هاي فرهنگي و پيشگيري و درمان و پزشكان درمانگر اعتياد استان در سالن فرهنگسراي طوبي بندرعباس برگزار شد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان؛ مهندس بهروز اكرمي معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري در اين همايش با اشاره به نقش جمهوري اسلامي ايران در مبارزه با موادمخدر، روانگردان ها و پيش‌سازها گفت: كشور عزيزمان ايران يكي از صادق ترين كشورها در مبارزه با سوداگران مرگ مي باشد كه هزينه‌هاي هنگفت و جانبازان و شهداء گرانقدري را در اين راه تقديم کرده است.


وی افزود: مبارزه با موادمخدر، روانگردان‌ها و پيش‌سازها چند وجهي است و لازم است حوزه‌هاي مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر و روانگردان‌ها، فرهنگي و پيشگيري، درمان و حمايت‌هاي اجتماعي، حقوقي و قضائي و توسعه مشاركت‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردم‌نهاد همراه و همسو براي مبارزه همه جانبه اقدام کنند.


این مقام مسئول اظهار داشت: مبارزه با موادمخدر و روانگردان ها يك عزم همگاني را مي طلبد و هركس به اندازه توان خود بايد در اين جهاد مقدس همكاري و مشاركت کند.


اكرمي عنوان كرد: موادمخدر و روانگردان ها فقير و غني،مقام و موقعيت اجتماعي نمي شناسد لذا لازم است همه ما نسبت به اين آسيب اجتماعي حساس بوده و همه اقشار و گروه ها اعم از روحانيون، اساتيد، مديران، ورزشکاران، هنرمندان و… براي مبارزه با اين بليه خانمان سوز پاي كارآيند و با استفاده از متدها و روشهاي به روز و جديد و استمرار اقدامات و فعاليت هاي مختلف مقابله اي، آموزشي، فرهنگي، هنري، ورزشي و … بتوانيم گام هاي موثري در كاهش اين آسيب اجتماعي برداريم.


همچنین دكتر محمود حسين پور دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان در اين همايش ضمن ارائه گزارش مختصري از فعاليتها در حوزه هاي مختلف بيان كرد: حسب تاكيدات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در جلسات رسيدگي، كنترل و كاهش آسيب‌هاي اجتماعي، رياست جمهور و وزير م كشور و دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر پيشگيري اوليه از اعتياد اولين اولويت در استان مي باشد كه لازم است همه دستگاه ها با تمام توان و ظرفيتها و با اقدامات خلاقانه و جديد در زمينه مبارزه همه جانبه با موادمخدر، روانگردان ها و پيش سازها فعاليت کنند زيرا بهترين راه مبارزه پيشگيري از معتاد نشدن افراد سالم جامعه مي باشد.


وي افزود: کار اصلی ما این است که با همکاری سازمانهای مردم نهاد در بین خانواده ها دغدغه ایجاد کنیم و ایشان را در زمینه مواد مخدر حساس کنیم تا بتوانیم جامعه را در برابر این بلیه خانمانسوز حساس و ان شاءالله مصون سازیم.


دكتر حسين پور عنوان كرد: شیوع مصرف مواد مخدر صرف نظر از هزینه های مستقیم آن، به دلیل تخدیری که در نیروهای انسانی ایجاد می کند از یک سو و به دلیل ضربه به نهادهای اجتماعی کشور از سوی دیگر، هزینه های غیرمستقیم قابل توجهی در مسیر توسعه کشور ايجاد می کند.


وی ادامه داد: مقوله مواد مخدر بر ابعاد مختلفی از اقتصاد کشور تاثیر می گذارد كه این تاثیر در حوزه دولت، سلامت، زندگی خصوصی و شرایط اجتماعی، بازار کار به طور مستقیم و غیرمستقیم دیده می شود و عمده هزینه های اجتماعی ناشی از مصرف مواد مخدر در کشور، به دلیل کاهش بهره وری نیروی کار مصرف کننده موادمخدر و همچنین هزینه فرصت ناشی از بیکاری معتادان و قاچاقچیان مواد مخدر می باشد و علاوه بر آن هزینه هایی اجتماعی دیگری از قبیل طلاق، سرقت، جرائم سازمان یافته و غیره نیز در کنار کاهش بهره وری و بیکاری فرد معتاد وجود دارد.


دبير شورا اظهار داشت:در همه حوزه‌ها اعم از فرهنگي و پيشگيري ،مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردم نهاد ، درمان، كاهش آسيب و توانمندسازي رويكرد اصلي اجتماعي شدن امر مبارزه همه جانبه با موادمخدر، روانگردان ها و پيش سازها است و در سالجاري نيز همه دستگاه ها بايد با همت و پشتكار و استفاده از كليه ظرفيت‌هاي علمي، فكري و مالي خود در راستاي تحقق و عملياتي نمودن اهداف و برنامه هاي طرح ملي مبارزه همه جانبه با موادمخدر، روانگردان ها و پيش سازها با رويكرد اجتماعي در برنامه ششم توسعه استفاده نمايند و سازمان‌هاي مردم نهاد فعال در حوزه مبارزه با موادمخدر را نيز حمايت كنيم تا همراه و همگام با ما در اين جهادبزرگ مشاركت کنند.


در پايان همايش با حضور مسئولين استاني از جانباز گرانقدر سروان علي شاكري كه در راه مبارزه با سوداگران مرگ در اواخر سال ۱۳۹۶ در شهرستان ميناب به درجه رفيع جانبازي نائل آمد و نمايندگان برتر تشكل هاي مردم نهاد فعال در استان تجليل شد و عنوان سفير اجتماعي مبارزه با مواد مخدر نيز به فهيمه زارعي بازيكن هرمزگاني برتر تيم ملي فوتسال كشور و روحاني جوان عليرضا جاودان اعطا شد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان۹۷٫۰۴٫۰۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=46238

برچسب ها