دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر در برنامه تلويزيوني ساغ ياشا با اشاره به پيامدهاي مخرب موادمخدر گفت: مبارزه و مقابله با اين بلاي خانمانسوز يك همت جهادي مي طلبد كه همكاري و تعامل در اين زمينه اين امر را محقق خواهد كرد.
به گزارش روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر مخدر استان آذربایجان غربی؛ ناصر اصلاني در این برنامه، اعتياد را عامل بروز بسياري از آسيبهاي اجتماعي و نابسامانيهاي خانوادگي و فردي عنوان كرد و افزود : محيط و جامعهاي كه فرد معتاد در آن زندگي ميكند و نيز عدم توجه پدر و مادر به چگونگي تربيت فرزندان، نبودن نظارتهاي لازم و ضروري از جهات رفتاري، عدم توجه به رشد رواني و سالم فرزندان، كمبودهاي عاطفي فرزندان در اعتياد فرزند نقش بسزايي دارند.
وی اظهار كرد: از سالروز جهاني مبارزه با موادمخدر سال ۹۶ تا كنون بيش از ۲۲ تن انواع موادمخدر كشف گرديده كه در اين راستا ۴۴۵۸ نفر دستگير و ۹۶ باند متلاشي شده است.
دبیر شورا با اشاره به برنامه هاي سالروز جهاني مبارزه با موادمخدر طي سال جاري افزود: برگزاري همايش صيانت و گفتمانسازي اجتماعي شدن مبارزه با موادمخدر، برپايي نمايشگاه، كلاسها و كارگاههاي آموزشي، برگزاري مسابقات ورزشي، امحا موادمخدر غيرداروئي ، افتتاح مركز مشاوره اعتياد و ديدار با خانوادههاي معظم شهدا از جمله برنامههاي اين هفته ميباشد.
ديدار با خانواده معظم شهدا بمناسبت سالروز جهاني مبارزه با موادمخدر
دبير شورا همچنین به همراه اعضاي شوراي هماهنگي با دو خانواده شهيد در اين حوزه ديدار و از آنان تجليل كرد.
وی در ديدار با خانواده این شهدا گفت: استان آذربايجان غربي ۱۰۴ شهيد در راه مبارزه با موادمخدر تقديم نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران كرده است.
وي افزود: امروز امنيت و آرامش در مرزهاي كشور و استان مرهون خون شهدايي است كه در اين كشور جان خود را فدا كردند.
حسن خاني فرماندار اروميه گفت: همه ما مكلف به ادامه راه خون شهدا هستيم و بايد رسيدگي به مشكلات خانواده شهدا در اولويت باشد.
گفته می شود شهيدان “حمزه نژاد” و “جسور” در سالهاي ۶۳ و ۹۲ در منطقه اروميه در درگيري با اشرار موادمخدر به درجه رفيع شهادت نائل آمده اند.
منبع: روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر مخدر استان آذربایجان غربی۹۷٫۰۴٫۰۷