معاون اداري، مالي و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر از تشكيل جلسه ۱۳۵ ستاد در آينده نزديك خبر داد و گفت: در اين جلسه، گزارش اقدامات طرحهاي فوق العاده در حضور رياست جمهوري مطرح میشود.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ سيد نجيب حسيني در شصت و ششمين جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري ستاد گفت: تاكنون شش جلسه درباره “آسیبهای اجتماعی” در حضور مقام معظم رهبري (مدظلهالعالي) برگزار و آخرين جلسه آن نیز، نيمه دوم ارديبشهت ماه سالجاري تشكيل شده است.
وی ادامه داد: براساس مصوباتي كه ابلاغ شده موظفيم ماهانه گزارشهاي لازم را از دستگاههاي مربوطه در این حوزه دريافت کنیم و به دفتر مقام معظم رهبري (مدظلهالعالي) گزارش دهيم.
معاون دبيركل ستاد بیان داشت: در جلسه اخير، ۳۴ طرح فوقالعاده مصوب و به همه وزارتخانهها و سازمانهاي مستقل ابلاغ شد كه در اين رابطه، بعد از سالروز جهاني جلسهاي مجزا برگزار و اين طرح ها را تحليل خواهيم كرد؛ چرا كه موظفيم نتيجه اين طرحها را در جلسه آتي در محضر رهبري، ارائه كنيم.
حسینی بيان داشت: براساس منويات مقام معظم رهبري در مقابله با آسیبهای اجتماعی نباید به کارهای معمولی و جاری دستگاهها اکتفا شود بلكه بايد کار فوق عادتي انجام بگیرد و یک تلاش مضاعف صورت بگيرد؛ لذا ما نيز براساس فرمايشات ايشان ملاحظه كاري نخواهيم داشت و حتما گزارش اقدامات را ماهانه به دفتر ايشان ارائه خواهيم کرد، اگر اقدامات دستگاهها روند جاري و روزمره و تحولي نباشد؛ قطعا به عنوان گلايه مطرح خواهيم كرد.
همچنين انوشيروان محسني بندپي رييس سازمان بهزيستي كشور در اين جلسه، پيشنهاد راه اندازي سامانه ملي اطلاعات مبارزه با مواد مخدر در حوزه فرهنگي و پيشگيري را خوب ارزيابي كرد و گفت: اگر برنامههاي پيشگيري از اعتياد ارزشيابي شوند و اطلاعات سالهاي گذشته جمعآوري و ارزيابي شوند، در آيندهپژوهي و تصميمگيريهاي آينده كمك بزرگي خواهند بود.
وي افزود: در برنامههاي اجتماعمحور مردم ميتوانند با هم گفتگو كنند و برنامهها را به پيش ببرند، معتقدم معضلات اجتماعي را با نگاه اجتماعي ميتوان حل كرد.
همچنين عارف وهاب زاده مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر در اين جلسه بر تهيه گزارش روند افزايش سطح پوشش برنامهها در سه ماه اخير توسط اعضاي كميته تاكيد كرد و گفت: اين گزارش روند تاثيرگذاري برنامهها را در سطح جامعه مشخص ميكند.
وي افزود: سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر نزديك است و انتظار است كه اقدامات ويژهاي از سوي دستگاهها به ويژه جمعيت هلال احمر در كانونهاي مختلف هدف انجام شود.
گفتنی است در این جلسه گزارشی از “سامانه ملي اطلاعات مبارزه با مواد مخدر در حوزه فرهنگي و پيشگيري” توسط مدير كل دفتر برنامه ريزي ستاد و گزارشی از نتايج ارزشيابي طرح ” ارتقاء برنامه پيشگيري اجتماع محور از اعتياد در محلات شهري و روستايي در ۷ استان كشور ” توسط دكتر فاطمه عباسی رییس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور ارائه شد.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۴٫۰۶