نخستین همایش بزرگ بهبودیافتگان از اعتیاد مازندران در سالن اجتماعات اداره کل بهزیستی استان با حضور معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور و جمعی از بهبودیافتگان از اعتیاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، فرید براتی معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی در این همایش با بیان اینکه افرادی که از اعتیاد و به خصوص ماده ۱۶ بیرون میآیند بسیار خوشحالکننده و امیدبخش است و امیدوارم که این سلامتی دوام داشته و بر عهده ما و خانوادهها است تا در این زمینه کوتاهی نکنیم.
وی با بیان اینکه اگر اعتیاد را به صورت یک خط در نظر بگیریم اول و آخر این خط بسیار مهم است که آن را نادیده گرفتهایم، تاکید کرد: سر این خط پیشگیری و انتهای آن درمان بوده که به آن توجهی نکردهایم و برنامههای محکمی برای تداوم آن نداشتهایم، برنامهریزیهایی را در این زمینه آغاز کردهایم.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور با اشاره به طرح توانمندسازی و بازگشتپذیری بهبودیافتگان در ۱۲ استان فعال شده است، افزود: بیکاری افراد پاک شده موضوع مهمی برای ما است و تلاش داریم تا با معرفی به واحدهای مربوطه به سازمان بهزیستی، معرفی به کارفرما و اعطای وام بحث اشتغال را حل کنیم.
براتی با بیان اینکه کارزار پیشگیری از مصرف گل در تهران به عنوان پایلوت اجرا شد، افزود: در ۱۲ استان کشور این امر آغاز شد و مازندران در این کارزار رتبه اول را کسب کرده است.
وی گفت: برنامهریزی ما بر این است تا در تعدادی از استانها کارزار پیشگیری از الکل را هم آغاز شده است.
سید سعید آرام مدیر کل بهزیستی استان مازندران و رئیس کمیته فرهنگی و پیشگیری مبارزه با موادمخدر استان این همایش را سومین همایشی عنوان کرد که امسال برای اولین بار برگزار میشود.
تجلیل از روانشناسان، تجلیل از مربیان مهدکودک و همایش امروز را سه همایشی است که سعید آرام برگزاریشان را برای اولین بار بیان کرد و گفت: از همه مظلومتر گروه ماده ۱۶ هستند چرا که گروهی از مجموعه بهبودیافتگان هستند که پس از بهبود و خروج از مرکز، هیچ کسی را ندارند.
۲ میلیون و ۸۰۸ هزار نفر مصرف کننده مستمر
رئیس کمیته فرهنگی و پیشگیری مبارزه با مواد مخدر استان مازندران نیز با بیان اینکه در طول سال ۹۵ در کشور ۲ میلیون و ۸۰۸ هزار نفر مصرفکننده مستمر داشتهایم، خاطرنشان کرد: بعد از تریاک و مشتقاتش، مصرف گل و مشتقات حشیش بیشترین مصرف را دارد، در سال ۹۰ مازندران در مصرف شیشه جز استانهای پرمصرف بوده و در سال ۹۵ به حالت متوسط درآمده است.
وی خاطرنشان کرد: اعتیاد علاوه بر مزمن بوده بیماری اجتماعی است و پیامدهای اجتماعی به دنبال دارد، اعتیاد عامل بیش از ۳۰ درصد از طلاقها است.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۷٫۰۴٫۰۶