سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در مجموع ۸ نوع مرکز ترک اعتیاد در کشور داریم که شامل ۹۰۰۰ مرکز بوده و سالانه جمعیتی بین ۹۰۰ هزار تا یک میلیون نفر معتاد را پوشش میدهند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، پرویز افشار، سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر در برنامه تلویزیونی «جریان» با اشاره به اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر در بخش اعتیاد، اظهار داشت: خط ملی مشاوره به شماره ۰۹۶۲۸ به ظرفیت ۴۰۰ هزار تماس موفق در سال فعال است که خانوادهها میتوانند دغدغه خاطر خود در خصوص گرایش فرزندان خود به مواد مخدر و نیز کسب مهارتهای لازم برای مواجهه با موضوع اعتیاد را از این طریق آموزش دیده و از مشاورههای آن استفاده کنند؛ ضمن اینکه این خط مراکز مشاورهای و درمانی هر منطقه را معرفی میکند.
وی با اشاره به فعالیتهای دفتر توسعهای مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر، افزود: نسبت به توانمندسازی و آموزش سازمانهای مردمنهاد اقدام میکنیم و پروژههایی به آنها واگذار میشود؛ ضمن اینکه از سال ۹۲ تاکنون تعداد NGO ها در مبارزه، پیشگیری و صیانت از اعتیاد رشد بیش از صد درصدی داشته و از ۱۲۰۰ مرکز به ۲۴۱۱ مرکز رسیده است.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدربا بیان اینکه در حال حاضر در تعدادی از کارخانجات موفق تهران صدها معتاد بهبودیافته فعالیت میکنند، گفت: ۳۰ دستگاه اجرایی کشور در خصوص مقابله با عرضه، عملیات، صیانت از اعتیاد و ایجاد اشتغال با ستاد مبارزه با مواد مخدر همکاری میکنند.
افشار با بیان اینکه وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی مجوز مراکز ترک اعتیاد را میدهند، خاطرنشان کرد: در مجموع ۸ نوع مرکز ترک اعتیاد در کشور داریم که شامل ۹۰۰۰ مرکز بوده و سالانه جمعیتی بین ۹۰۰ تا یک میلیون نفر معتاد را پوشش میدهند.
وی با اشاره به نیازهای ستاد مبارزه با مواد مخدر در پیشگیری از اعتیاد متذکر شد: آنچه که بسیار نیازمند هستیم موضوع پیشگیری اولیه و آموزش است و باید حداقل ۵۰ درصد اعتبارات خود را به سمت موضوع پیشگیری از اعتیاد ببریم.