نمايشگاه سيار جهت ارائه بسته هاي آموزشي پيشگيري از اعتياد توسط سازمانهاي مردم نهاد و دستگاههاي فرهنگي با حضور مسئولين دستگاههاي دولتي و انتظامي استان در پياده راه فرهنگي رشت افتتاح شد .
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گيلان، محمدحسين شاه كوئي دبير شورا ۵ تير ماه را فرصت مناسبي دانست تا همه ساله با استفاده از سمنها و دستگاههاي فرهنگي و پيشگيري انجمنهاي غير دولتي بتوان رويكرد اجتماعي شدن مبارزه را تقويت کرد.
وی ادامه داد: دولت معتقد است بدون حضور آگاهانه و فعال مردم كاهش ۲۵ درصدی نرخ بروز و شيوع اعتياد در كشور امكان پذير نخواهد شد.
دبیر شورا در ادامه از همه دست انداركاران امور فرهنگي، پيشگيري خواست تا در اين راه دولت را بيش از پيش ياري داده و در ارتقاء سطح دانش جامعه بكوشند .
شاه كوئي تعداد معتادان در كشور را دو ميليون و هشتصد هزار نفر اعلام كرد و افزود: برابر اعلام وزير كشور و دبيركل ستاد اين ميزان با بيش از دولت تدبير و اميد ۲۴ درصد كاهش داشته و اين نشان از تلاش و خدمات برجسته همه دستاندركاران امر مبارزه دارد .
شاهكوئي برگزاري اينگونه نمايشگاهها را براي آگاهي و ارتقاء سطح دانش بويژه براي والدين و نوجوانان وجوانان جامعه كه هدف اصلي سودا گران مرگ هستند، بسيار مفيد و سازنده دانست و افزود: براي موفقيت در امر پيشگيري بايد از همه ابزارهاي آموزشي تبليغي و فرهنگي براي اطلاع رساني از مضرات سوء مصرف مواد مخدر وروانگردانها استفاده كرد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گيلان۹۷٫۰۴٫۰۴