• امروز : جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 4 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
5

خبرنگاران پيشتازان امر اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 45973
  • ۰۴ تیر ۱۳۹۷ - ۴:۵۶

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان؛ خبرنگاران را پيشتازان امر اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر خواند و گفت: هر كسي كه در اين اجتماع زندگي مي‌كند باید نسبت هم نوع خود احساس مسئولیت داشته باشد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سليم كريمي با حضور […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان؛ خبرنگاران را پيشتازان امر اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر خواند و گفت: هر كسي كه در اين اجتماع زندگي مي‌كند باید نسبت هم نوع خود احساس مسئولیت داشته باشد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سليم كريمي با حضور در خبرگزاري فارس و دو هفته نامه ئالا ضمن تبريك فرا رسيدن هفته مبارزه با مواد مخدر گفت: پيشتازان يعني اولويت كاري رسانه‌ها، آسيب هاي اجتماعي خصوصآ اعتياد است. به خوبي مي توان مشاهده كرد كه روزانه چند موضوع (در رابطه با اعتياد و آسيب‌هاي اجتماعي) در روزنامه‌ها و خبرگزاري‌هاي استان چاپ مي‌شود.


وی افزود: روزنامه‌نگاران بايد چشم و گوش مردم باشند و مطالب را به دور از هرگونه حاشيه و جانب‌گيري مستقيما به مردم انتقال دهند، اگر اينگونه شد قطعا جامعه‌اي خواهيم داشت كه مديران و مسئولين امر آن پاسخگو خواهند بود.


دبیر شورا خاطر نشان كرد: طبق آمارها در استان كردستان در حال حاضر نزديك به ۲۱ هزار نفر معتاد وجود دارد كه مي‌طلبد همه ما از مسئول دولتي گرفته تا هر كسي كه در اين اجتماع زندگي مي كند نسبت هم نوع خود حس مسئوليت پذيري داشته باشد و نگذاريم از اين بيشتر به اين تعداد افزوده شود.


كريمي گفت: ما دبيرخانه‌اي متشكل از تعدادي از ادارات هستيم و هر كدام از اين ادارات وظيفه‌اي بر عهده دارند. مسئله اعتياد و آسيب‌هاي اجتماعي فقط به يك اداره خاص خلاصه نمي‌شود پس مي‌طلبد تمامي ادارات، نقش و وظيفه خود را به خوبي انجام دهند. نقش دبيرخانه نیز فقط سياست گذاري، برنامه‌ريزي، نظارت و كنترل است.

تقدير از دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان كردستان
سليم كريمي در بازدید از دفتر  موسسه “هه تاو” گفت: خوشبختانه‌ هر چه‌ به‌ سمت آینده‌ حرکت می کنیم و توانایی های سازمان های مردم نهاد را مشاهده‌ می کنیم، دلگرمتر می شویم تا گام هایمان را استوارتر برداریم.


وی به نقش همكاري ادارات با سازمان هاي مردم نهاد هم اشاره کرد و افزود: همه مي‌دانند تنها راه و موثرترين روش براي مبارزه با مواد مخدر اجتماعي شدن و پاي كار آمدن تمامي اقشار جامعه است. اين را مي‌توان از طريق سازمان‌هاي مردم‌نهاد به راحتي انجام داد، پس از اين رو لازم است ادارات جهت حمايت از اين روند نسبت به سهولت كارها با انجمن ها همكاري‌هاي لازم را داشته باشند.


كريمي افزود: حضور سازمان‌هاي مردم نهاد در بخش استان جهت آموزش و آگاهسازي بسيار با اهميت است، با توجه به عملكرد خوب و تاثيرگذار سازمان‌هاي مردم‌نهاد مي‌توانيم از اين ظرفيت و پتانسيل در راستاي پيشگيري از اين بلاي خانمانسوز در كل استان به خوبي بهره مند شویم.


وی در ادامه به نقش همدلي و همكاري در ميان سازمان هاي مردم نهاد اشاره كرد و گفت: مهمترين عامل در پيشرفت هر جامعه‌اي حضور سازمان‌هاي مردم‌نهاد فعال در آن است كه اگر اين امر با همدلي و همفكري همراه باشد، مسير رسيدن به هدف كه آن هم ( جامعه اي عاري از اعتياد است) به راحتي هموار می‌شود.


در پايان اين ديدار مديران اين موسسه با اهداء لوحي از تلاش‌ها و دلسوزي‌هاي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان تقدير کردند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۷٫۰۴٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45973

برچسب ها