• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73631اخبار امروز : 7
8

اعتیاد به مواد مخدر مهمترین آسیب اجتماعی کشور است

  • کد خبر : 45875
  • ۰۲ تیر ۱۳۹۷ - ۶:۵۳

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد گفت: معضل مواد مخدر و روان‌گردان‌ها از بين آسيب‌هاي اجتماعي، به دليل پيامدهاي سوء آن، مهمترين آسيب اجتماعي كشور شناخته شده است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد؛ و روسای کمیته های تخصصی این شورا در نشست خبری با جمعی […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد گفت: معضل مواد مخدر و روان‌گردان‌ها از بين آسيب‌هاي اجتماعي، به دليل پيامدهاي سوء آن، مهمترين آسيب اجتماعي كشور شناخته شده است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد؛ و روسای کمیته های تخصصی این شورا در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه، وظيفه اصلي ستاد مبارزه با مواد مخدر را سياستگذاري در امر مبارزه با مواد مخدر با همكاري دستگاه‌هاي عضو عنوان كرد و افزود: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان‌ها به عنوان بازوي كمكي ستاد نقش ابلاغ سیاست‌ها و برنامه‌های ستاد و هماهنگي و نظارت بر امر مبارزه با مواد مخدر را در استان متبوع دنبال مي‌كند.


وی اظهار داشت: علي رغم دستاوردهاي بزرگ بشريت در عرصه هاي مختلف علمي، فناوري، اقتصادي و اجتماعي، تهديدهاي ناشي از مسائل و مشكلات و آسیب‌های اجتماعي، رفاه انسان‌ها را در ابعاد مختلف با خطر مواجه ساخته است.


دبیر شورا تصريح كرد: از بين آسيب‌هاي اجتماعي، معضل مواد مخدر و روان‌گردان‌ها به دليل پيامدهاي سوء آن، به عنوان مهمترين آسيب اجتماعي كشور شناخته شده است.


كرباسي خاطر نشان كرد: حدود ۶۵ درصد همسرآزاري، ۵۵ درصد طلاق، ۳۰درصد كودك آزاري، ۲۵درصد قتل عمد، ۲۳ درصد نزاع و خشونت، ۲۰ درصد جرائم منكراتي و ۱۰ درصد جرائم مالي ناشي از مواد مخدر و اعتياد مي‌باشد.


وي با بیان اینکه امروز هیچ کشوری در جهان نیست که از اثرات مخرب ناشی از مواد مخدر در ابعاد مختلف اجتماعی، سیاسی، خانوادگی و اقتصادی در امان باشد، تصریح کرد: مواد مخدر و روان‌گردان‌ها بعد از سه بحران فقر، محیط‌زیست و تهدیدات هسته‌ای، به عنوان بحران چهارم و بزرگترين تهديد منکراتی هزاره سوم قلمداد می‌شود.


دبير شورا سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر را یادآور حضور کشورهای جهان به دلیل نگرانی از تبعات و پیامدهای ناشی از مواد مخدر و روان‌گردان در وین دانست و اظهار داشت: در آنجا سند جامع مبارزه با اعتیاد مصوب شد و کشورها توافق کردند بر اساس مفاد ۳۵ ماده‌ای سند، همه اهتمام خود را در راستای مبارزه با مواد مخدر به‌کارگیرند.


کرباسی ادامه داد: در این راستا در ایران اسلامی که با تقدیم بیش از۴۰۰۰ شهید و ۱۲۰۰۰ جانباز خود را در خط مقدم جبهه مبارزه همه جانبه با مواد مخدر اثبات نموده است، در روز پنجم تیرماه همه دست اندرکاران مبارزه با مواد مخدر چه دولتی ویا غیر دولتی گرد هم می آیند و استمرار پایبندی به تعهدات وهمکاری خود در رابطه با سند مذکور را اعلام می‌کنند.


در ادامه هريك از رؤساي كميته هاي فرهنگي و پيشگيري، توسعه مشاركت هاي مردمي و مقابله با عرضه به سوالات خبرنگاران و مطبوعات استاني پاسخ دادند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد۹۷٫۰۴٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45875

برچسب ها