• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
10

کنترل اعتیاد مساوی با کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است

  • کد خبر : 45870
  • ۰۲ تیر ۱۳۹۷ - ۶:۴۲

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ اقدامات صدا و سیماي مركز استان را در زمینه برنامه‌سازی و اطلاع‌رسانی در حوزه مواد مخدر ستودنی دانست. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ بهروز مهدوی در ديدار با مدير كل صدا و سيما و معاونت‌هاي آن گفت: […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ اقدامات صدا و سیماي مركز استان را در زمینه برنامه‌سازی و اطلاع‌رسانی در حوزه مواد مخدر ستودنی دانست.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ بهروز مهدوی در ديدار با مدير كل صدا و سيما و معاونت‌هاي آن گفت: من به نوبه خود از همه همکاران رسانه ملی خصوصا صدا و سیمای مركز استان که در زمینه برنامه سازی و تلاش برای فرهنگ سازی پیشگیری از اعتیاد تلاش می‌کنند، تقدیر و تشکر می‌کنم.


وی با بيان اينكه حمایت‌های صدا و سیما و تلاش آن‌ها در عرصه برنامه‌سازی و اطلاع‌رسانی همواره یاریگر ما در پیشگیری و مبارزه بوده است، گفت:‌ کنترل اعتیاد مساوی با کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است.


وی در ادامه با اشاره به تدوین سند ملی مبارزه با مواد مخدر با رویکرد اجتماعی و با استفاده از کارشناسان زبده کشور  براي كليه دستگاه‌ها ابرازداشت: در این سند برای صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران برنامه عملیاتی در خصوص مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روانگردان‌ها و پيش‌سازها با رويكرد اجتماعي در برنامه ششم توسعه (۱۳۹۶-۱۴۰۰)  تدوین شده و براساس آن، تا پایان برنامه پنج ساله ششم توسعه، با كمك كليه دستگاه‌هاي مرتبط بایستی اعتیاد در کشور۲۵ درصد کاهش یابد .


دبیر شورا با بیان اینکه کاهش ورود مواد مخدر به کشور، کاهش دسترسی مردم به مواد مخدر و کاهش ارتکاب جرائم به عنوان ۳ هدف عمده در جهت کاهش عرضه مواد مخدر در سند ملی مطرح شده است، گفت: همچنین کاهش نرخ بروز اعتیاد، کاهش نرخ شیوع اعتیاد و افزایش نرخ مانایی در درمان از جمله اهداف کاهش تقاضای مواد مخدر می‌باشد.


مهدوي با اشاره به لزوم اقدامات صدا و سيما در سه بخش كاهش تقاضا (پيشگيري و فرهنگي)‌، مديريتي و فرابخشي ، كاهش عرضه  به برخي از عناوين عمليات اجرائي  صدا و سيما با همكاري دستگاه‌هاي اجرائي  مندرج در طرح ملي مبارزه اشاره کرد.


وی در خصوص ارتقاي توان علمي در خصوص اعتياد، تدوين برنامه هاي تاثيرگذار در صدا و سيما، ايجاد كتابخانه تخصصي اعتياد در مركز صدا و سيما و ايجاد بانك اطلاعاتي پژوهشهاي بعمل آمده در خصوص مواد مخدر در كشور و استان تاكيد کرد.


همچنین مهندس لطيفي مدير كل صداو سيماي مركز استان نيز در ادامه گفت: اگر در زمینه مبارزه با مواد مخدر همه تلاش خود را دو چندان کنیم با کنترل اعتیاد توانسته‎ایم آسیب های اجتماعی را نیز خود به خود کاهش دهیم.


وی ضمن آمادگی کامل این سازمان در زمینه همکاریهای رسانه ای در مورد مبارزه با مواد مخدر افزود : صدا و سیما در سال ۹۶ توانست با بیشترین تولید برنامه در این زمینه از جمله توليد و پخش برنامه‌هاي تلويزيوني (سريال،تيزر، برنامه قارانلیق یول، سحرلر ) و راديويي  (دومانلی رویا و دانیشیق ، و برنامه ای ۱۰۰ ثانیه ای حاوی اطلاعات و آگاهی هایی در زمینه شناخت مواد مخدر و ساير تيزر هاي هشداردهنده) با حدود ۶۵۰۰  دقيقه برنامه گام های خوبی در زمینه فرهنگ سازی مبارزه با این معضل اجتماعی داشته باشد.


مديركل صدا و سيماي استان؛ برنامه هاي صدا و سيما را در ۵ محور “ارتقاي مهارتهاي توانمندسازي، اجتماعي كردن مبارزه، تغيير نگرش مردم به مواد، نقد عملكرد دستگاه‌ها، اعتياد در محي‌هاي آموزشي و كاري و صنعتي بيان كرد و گفت: در تدوين برنامه هاي سال جاري، برگزاري ميزگردهاي تخصصي و تحليلي برنامه هاي مبارزه با مواد مخدر ، چالش‌هاي پيشگيري در  محيط كار و صنعت و مراكز آموزشي ، نقش مديريت شهري  در مبارزه مد نظر قرار می‌گیرد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی۹۷٫۰۴٫۰۲


لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45870

برچسب ها